DETTE ØDELA FORHOLDET: Liam Hemsworths flørting med Miley Cyrus skal ha lagt skuespillerens forhold med kjæresten på is. Foto: All Over Press
DETTE ØDELA FORHOLDET: Liam Hemsworths flørting med Miley Cyrus skal ha lagt skuespillerens forhold med kjæresten på is. Foto: All Over PressVis mer

- Miley ødela forholdet vårt

Fortvilt tenåringsjente langer ut mot Miley Cyrus.

SEHER.NO: En australsk tenåring langer ut mot Miley Cyrus (16), og anklager superstjernen for å ha ødelagt forholdet mellom henne og ekskjæresten Liam Hemsworth.

Hemsworth og Cyrus spiller mot hverandre i filmen "The Last Song", og begge har flere ganger vært involvert i hete scener.

Men spekulasjonene om en romanse skjøt i været, da Cyrus kysset den australske skuespilleren på flyplassen i Tennessee i august.

16-årige Cyrus har i tiden etter nektet for at det skal være noe på gang mellom henne og Hemsworth, men Hemsworth skal nylig ha slått opp med sin kjæreste gjennom fem år.

Laura Griffin (19) er ekskjæresten til Hemsworth, og hun forteller nå at hun er sønderknust etter bruddet, og legger skylden på Cyrus.

- Han var min kjæreste og bestevenn. Det er ingen annen grunn enn henne til at vi skulle ha gjort det slutt, sier hun til Woman's Day Magazine.

Ifølge Contactmusic.com, skal Griffin også ha skrevet følgende på sin Facebook-side:

"Liam og jeg har vært uadskillelige siden skolen. Men det er Miley Cyrus! Hvordan kan jeg konkurrere?"

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - De klinte skikkelig