Miley måtte fjerne cyste

Delte bilde av inngrepet på Instagram.

MÅTTE OPERERE: Etter helgens inngrep delte Miley Cyrus denne selfien på Instagram, der hun slapper av med en bok etter å ha fjernet en cyste på venstre håndledd. Foto: Stella Pictures
MÅTTE OPERERE: Etter helgens inngrep delte Miley Cyrus denne selfien på Instagram, der hun slapper av med en bok etter å ha fjernet en cyste på venstre håndledd. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen måtte popstjerne Miley Cyrus (22) avlegge sykehuset et besøk, for å få fjernet en cyste på håndleddet sitt.

Ifølge FemaleFirst går det bra med «Wrecking Ball»-sangeren etter det lite dramatiske inngrepet.

Stjernen var etter alt å dømme våken mens cysten ble fjernet, ettersom hun delte flere bilder fra sykehuset på Instagram-profilen sin lørdag.

På bildene kan man se et operasjonssår på Mileys håndledd, holdt åpent ved hjelp av en type sårhaker.

SOM ERTERIS: De siste ukene har Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger (t.v) blitt sett sammen flere ganger. Her med venner på Art Basel i Miami nylig. Foto: Stella Pictures
SOM ERTERIS: De siste ukene har Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger (t.v) blitt sett sammen flere ganger. Her med venner på Art Basel i Miami nylig. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den ferske 22-åringen ser ut til å ha tatt inngrepet med godt humør. Hun har i hvert fall photoshoppet alt fra et pizzastykke til et foto av henne og Justin Bieber (20) inn i bildene.

«Bieber-årer», skrev hun humoristisk til det sistnevnte. Mileys nye flørt, Patrick Schwarzenegger (21), fikk derimot ikke plass i håndleddet hennes.

Den selvutleverende instagrammeren delte også en vaskeekte sykehus-selfie med fansen, der hun er iført både en sykehuskjortel og et misfornøyd ansiktsuttrykk.

«Kjortelen er sååå hipsteraktig», skriver Miley Cyrus til selfien.

Søndag var stjernen ute av sykehuset, med et godt bandasjert håndledd. Da ble hun fotografert på lunsjdate med en kamerat i Toluca Lake, California.

LES OGSÅ: - Amming holder meg slank

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer