STJERNEMØTE: Miley Cyrus la ut et bilde av seg selv sammen med Aksel Hennie, og hans Hercules-kollegaer Brett Ratner og Barbara Palvin. Foto: Faksimile Instagram, All Over Press
STJERNEMØTE: Miley Cyrus la ut et bilde av seg selv sammen med Aksel Hennie, og hans Hercules-kollegaer Brett Ratner og Barbara Palvin. Foto: Faksimile Instagram, All Over PressVis mer

Miley la ut bilde med Aksel Hennie

Nok et stjernemøte for den norske skuespilleren.

SEOGHØR.NO: Om få dager har den amerikanske storfilmen «Hercules» norgespremiere.

Aksel Hennie (38), som spiller rollen som krigeren «Tydeus» i filmen, befinner seg for tiden i Los Angeles. Hennie er et av to norske innslag i filmen. Ingrid Bolsø Berdal (34) spiller rollen som «Atalanta».

Denne uken fikk den populære norske skuespilleren møte selveste Miley Cyrus.

Hennie møtte Miley sammen med to av «Hercules»-kollegaene sine, den ungarske skuespilleren Barbara Palvin (20), samt produsent Brett Ratner (45).

Cyrus slo seg ned ved pianoet med Ratner bak og Hennie ved siden, og Palvin foreviget øyeblikket på sin egen Instagram-side.

Ikke lenge etter la Miley ut det samme bildet til sine fans, og i skrivende stund er det flere enn 163.000 personer som har likt bildet.

For ikke lenge siden var det supermodellen Irina Shayk som la ut et bilde av seg selv sammen med den norske skuespilleren.Shayk, som privat er sammen med fotballstjernen Cristiano Ronaldo, har også en rolle i «Hercules». Hun spiller «Megara», som blant annet lar klærne falle i filmen.

«Hercules: The Thracian Wars» er basert på gresk mytologi. Filmen handler om hvordan Hercules (Dwayne Johnson) og hans menn blir leid av en konge og hans datter til å bekjempe en tyrannisk krigsherre. En av hans nærmeste krigerkamerater er Tydeus, som Hennie spiller.LES OGSÅ: Supermodell la ut selfie med Aksel