Miley kaster klærne på trykk

Kort tid etter at hun sjokkerte fansen med å vise seg naken i sin musikkvideo, poserer Miley toppløs i musikkblad.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før Miley Cyrus (20) gikk på scenen under MTV Video Music Awards i august hadde hun en forsidejobb i lomma.Cyrus skulle nemlig pryde desemberutgaven av Vogue.Da den unge stjernen var ferdig med opptredenen, mistet hun imidlertid jobben. Den svært seksuelle dansen med Robin Thicke ble i meste laget for Vogue-redaktør Anna Wintour, som ikke ville ha Miley på forsiden likevel.- Anna syntes hele VMA-greia var usmakelig. Hun har bestemt, basert på opptredenen, at de skal gjøre noe annet med forsiden, sa en kilde til Daily Mail.Cyrus hadde på seg en hudfarget latex-bikini, mens hun danset tett inntil Thicke mens hun stakk ut tungen og lagde seksuelle ansiktsuttrykk.Nå har Miley imidlertid fått seg en forsidejobb likevel. Hun pryder nemlig forsiden av musikkbladet Rolling Stone Magazine - selvsagt uten en tråd.Sangeren befinner seg i et basseng, og stirrer sensuelt inn i kamera med tunga stikkende ut av munnen.Men ikke nok med det. Cyrus var så fornøyd med å få stille opp på coveret, at hun også tatoverte Rolling på høyre fot og $tone på venstre.Til bladet sier Miley at hun helt siden hun var svært ung, har vært vant til å gå rundt med lite klær på kroppen.- Da jeg var et barn, var jeg ute hele tiden. Jeg er fortsatt semi-nudist, siden jeg aldri hadde på meg klær, sier hun til bladet.LES OGSÅ: Mistet forsidejobb etter VMA-skandalen 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer