GRATULERTE: Hamar-gutten Lars Magnus Ottersen feiret bursdagen sin på eksklusive SoHo House i New York, og møtte skandalestjernen Miley Cyrus. Hun kastet seg om halsen på bursdagsbarnet, og fortalte nordmennene hvor mye hun elsker oslo. Foto: Stella Pictures / Instagram
GRATULERTE: Hamar-gutten Lars Magnus Ottersen feiret bursdagen sin på eksklusive SoHo House i New York, og møtte skandalestjernen Miley Cyrus. Hun kastet seg om halsen på bursdagsbarnet, og fortalte nordmennene hvor mye hun elsker oslo. Foto: Stella Pictures / InstagramVis mer

Miley hoppet på det norske bursdagsbarnet

- Hvis du vil ha litt sladder så klina Miley med ei skreppe - ikke bare én, men to ganger! forteller han til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld benyttet skandalestjernen Miley Cyrus (21) fridagen på å hygge seg med gode venner på den trendy restauranten Nobu i New York.

Etter at måltidet var inntatt dro Miley og vennene videre til eksklusive SoHo House hvor tilfeldighetene ville ha det til at Hamar-gutten Lars Magnus Ottersen feiret 24-årsdagen med sine norske venner.

Til Seoghør.no forteller han om sitt møte med 21-åringen:

- Vi satt ved bassenget på taket av SoHo House, og var nesten alene der med henne og «entouraget». Det virket som de koste seg. Vi snakket litt sammen, og jeg fortalte at jeg hadde bursdag. Da hoppet hun på meg og ga meg en bjørneklem.

Også modell og reality-babe Kendall Jenner (18), halvsøsteren til Kim Kardashian (33), befant seg ved bassengkanten på SoHo House samtidig som Miley og Lars Magnus.

- Hun virket veldig sjenert og var mer opptatt av å ta bilder. Før vi kom i prat med Miley, overhørte vi at snakket hun med Kendall om Europaturneen, og senere fortalte hun oss at Oslo var «gorgeous», og at folka der er så «laidbacke» og kule.

Kendal Jenner delte bilde med Miley fra Soho House med Instagram-følgerne sine:

I mai var Miley Cyrus i Oslo i forbindelse med en konsert på Telenor Arena, og benyttet anledningen til å nyte naturen i Oslomarka, feste på Vika og spise asiatisk mat på den trendy restauranten Nodee på Majorstuen.

Lars Magnus, som er motebloggeren bak den populære Instagram-profilen Boysinspiration, feiret bursdagen sin med flere norske venner, deriblant samboeren og Se og Hør-ADen Lasse Engeland (30), som også la ut et bilde av superstjernen:

- Vi tok bilder sammen i heisen, siden det var forbudt å ta bilder oppe i baren. Vi forlot hotellet samtidig, og da vi kom ut av heisen sto det masse fans og paparazzi-folk der. Vi gikk ut i galskapen, takket miley for kvelden,  og sa: «sees i Oslo!». Hun hoppet inn i en svart bil, forteller Lars Magnus videre.

24-åringen syntes det var stas å feire bursdagen med superkjendisen:

- Det var veldig gøy, og alt i alt en fet bursdag! Hvis du vil ha litt sladder så klina Miley med ei skreppe - ikke bare én, men to ganger!

- Hvem var hun?

- Vi vet ikke hvem hun var, men det skjedde to ganger. Hun virket ikke spesiell full. De var på samme alder, hun hadde brunt hår og gikk lenge før alle de andre.

24-åringen og vennene er ikke de eneste nordmennene som har festet med Miley Cyrus den siste tiden. «Hercules»-aktuelle Aksel Hennie (38) og Tobias Santelmann (33) hygget seg nemlig på privatfest med skandaleprinsessen i Los Angeles tidligere i sommer.

LES OGSÅ: Miley delte toppløsbilde på Instagram

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.