INTIMT: Fans reagerte da Miley hilste på en ikke navngikk gutt på London-premieren. Kjæresten Justin var hjemme i USA. Foto: All Over Press
INTIMT: Fans reagerte da Miley hilste på en ikke navngikk gutt på London-premieren. Kjæresten Justin var hjemme i USA. Foto: All Over Press Vis mer

Miley hardt ut mot fans

- Bli voksen! Jeg ga ham en klem og vi snakket...

Publisert
SEHER.NO: Det var Disney-feber i London torsdag kveld med Miley Cyrus (16) i spissen.

Det var storstilt premiere på ungdomsfilmen Hannah Montana og fansen stimlet sammen for å se hovedrolleinnehaveren Miley i sin lårkorte rådyre designkjole.

Miley stilte i en grå Hervé Léger-kjole til 11 000 kroner og et par Sergio Rossi-sko med svært høy stiletthæler.

Mileys Disney-kollega og gode venninne Demi Lovato (fra filmen Camp Rock) stilte på den røde løperen og jentene matchet hverandre godt.

- Jeg absolutt elsker Demi Lovato. Takk for at du er en så god venn! Ps. Vi rocket skikkelig med matchende kjoler i kveld, skrev Miley på bloggnettstedet Twitter etter premieren.

I bloggen sin går hun dessuten hardt ut mot fans som reagerte på at hun kysset en gutt som ikke var kjæresten hennes på premieren.

- Bli voksen! Jeg ga ham en klem og vi snakket. Det er ekstremt umodent av deg! Visste du ikke at alle skuespillere kysser tilfeldige fyrer på den røde løperen, skriver hun som svar på kritikken.

Kjæresten og undertøysmodellen Justin Gaston (20) var hjemme i USA og Miley hadde sin far og medspiller Billy Ray Cyrus som ledsager på premiereløperen.

Se flere kjolebilder fra Montana-premieren i Topps store bildespesial her.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Miley plages av vekt-hets 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer