IKKE SJENERT: Miley Cyrus er kjent for å overraske. Mandag gjorde hun det igjen under en handletur i New York, da hun gikk rundt i en butikk i denne toppen. Foto: Splash News
IKKE SJENERT: Miley Cyrus er kjent for å overraske. Mandag gjorde hun det igjen under en handletur i New York, da hun gikk rundt i en butikk i denne toppen. Foto: Splash NewsVis mer

Miley handlet i gjennomsiktig topp

Popstjernen ga de andre kundene hakeslepp under shoppingturen med moren.

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (23) er kjent for å overraske, og mandag gjorde hun det igjen under en handletur med sin mor Tish (48) i New York.

«Wrecking Ball»-sangerinnen, som tidligere har engasjert seg i kampen for kvinners rett til å gå toppløse under slagordet «Free the nipple», ga de andre kundenehakeslepp da hun vandret rundt i en av butikkene i en gjennomsiktig topp.

Ute på gaten valgte imidlertid Miley å dekke seg til med genser og en tykk jakke, av samme type som moren hennes bruker.

23-åringen la stolt ut et bilde av seg selv og moren på sin Instagramside.

Mommy and me day in matching jacketzzzzz obvi

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

«Mamma og meg-dag i matchende jakker» skrev hun i teksten til bildet.

Miley har mer enn kvalitetstid med moren å glede seg over om dagen.

LETTKLEDD HANDLETUR: Miley Cyrus overrasket de andre handlende med å gå rundt i en butikk i New York i et svært avslørende antrekk. Foto: Splash News
LETTKLEDD HANDLETUR: Miley Cyrus overrasket de andre handlende med å gå rundt i en butikk i New York i et svært avslørende antrekk. Foto: Splash News Vis mer

I januar begynte hun igjen å bruke forlovelsesringen hun tidligere har fått fra «Hunger Games»-stjernen Liam Hemsworth (26), og de siste månedene har de to blitt sett sammen mange ganger.

Til tross for sitt svært lettkledde handleantrekk, så hevder Miley at hun nå har roet seg ned, noe mange tar som et tegn på at hun har funnet tilbake til Liam for alvor.

For to uker siden delte hun et toppløsbilde av seg selv på Instagram med teksten «savner dagene med rave».

Men at hun fortsatt elsker å overraske, viste Miley i august, da hun dukket opp på TV-programmet «Jimmy Kimmel Live» med kun klistremerker på brystene.

- Kjære min Gud! Jeg er flau! Jeg kan ikke noe for det, men.. Jeg skal..., stotret programleder Jimmy Kimmel., mens Miley anbefalte ham å fokusere på øyenbrynene hennes og ikke puppene.

LES OGSÅ: Miley Cyrus ga talkshow-verten hakeslepp

Se video: