Miley fjernet forlovelsesringen

- Forholdet deres er over, sier en kilde nær paret. Se video!

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (20) virket lykkelig sammen med Liam Hemsworth (23), og brukte enhver anlendning til å skryte av sin kjekke skuespillerkjæreste. Men nå skal forholdet, ifølge venner, være over. 

- Miley og Liam er over. Hun liker å feste og kan være ganske vill. Det ble et problem for ham, sier en kilde til New York Post. 

Selv om de virket forelsket, skal forholdet til tider ha vært svært turbulent.  

- De har slått opp før og de har gjort det igjen nå. Det var drama fordi hun mistenkte han hadde øyne for andre damer, fortsetter kilden.  

Bruddryktene blir ytterligere styrket av at Miley de siste dagene har blitt fotografert uten forlovelsesringen.  

- Miley er rasende på Liam. Hun tok av forlovelsesringen for å gjøre ham sint, sier en kilde ifølge Daily Mail. 

Utroryktene har lenge florert rundt paret. Amerikanske medier rapporterte tidligere denne måneden at Hemsworth hadde funnet tonen med «Mad Men»-stjernen January Jones (35) under en Oscar-fest i februar. 

Se video med Liam og January nederst i saken!

Tidligere denne måneden raste Cyrus mot kjendisbloggeren Perez Hilton, etter at han skrev at hun hadde vært utro med Ed Westwick (25). Hun slo senere tilbake på Twitter. 
 
«Perez Hilton, jeg håper du finner kjærligheten en dag, men det hadde vært fint om du ikke hadde køddet med min. Jeg har aldri vært med Ed W i hele mitt liv. Jeg var i studio i går kveld og jobbet med platen min, og forlot aldri stedet med noen andre enn assistenten min. Lovte ikke du å være et godt menneske med verdier og moral? Du ber mennesker om å respektere deg og dine forhold, og jeg krever det samme av deg.»

Hemsworth skal nå ha dratt tilbake til hjemlandet Australia for å få litt avstand fra forholdet.


- Liam dro hjem til Australia så de fikk en pause fra hverandre. Han har tilbrakt mye tid med broren Chris, som han har et nært forhold til. 
LES OGSÅ: Raser mot utroryktene

Dette startet utro-ryktene; January Jones og Liam Hemsworth forlot fest sammen. Se video!