Miley er ferdig i Disney

Miley Cyrus med sjokkbeskjed.

NY KARRIERE: Miley Cyrus, satser nå på popkarrieren, her er hun sammen med kjæresten Liam Hemsworth. Foto: Stella Pictures
NY KARRIERE: Miley Cyrus, satser nå på popkarrieren, her er hun sammen med kjæresten Liam Hemsworth. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Miley Cyrus (17) offentliggjorde søndag at hun slutter i Disney-showet «Hannah Montana».

Cyrus mener hun har vokst ut av rollen, og vil nå satse for fullt på sin egen popkarriere.

- Jeg passer ikke inn i den formen de ønsker at jeg skal passe inn i. Jeg kan bare være den jeg ønsker å være. Da jeg var 12 år tenkte jeg at «jeg vil være kjendis hele tiden. Jeg vil at alle skal legge merke til meg». Men etter hvert som jeg har vokst inn i rollen som Hannah Montana, har jeg også vokst ut av henne, sier Miley ifølge FemaleFirst.

- Jeg er lykkelig over ikke å trenge å være noen jeg ikke er, sier Miley.


Beslutningen skal ha blitt offentliggjort etter at Cyrus lørdag fikk pris for beste filmskuespiller på Nickelodeon-awards.


Disney har tjent over 5 milliarder kroner på suksessen med «Hannah Montana», men samarbeidet har likevel ikke alltid gått på skinner mellom Disney og Miley.

I 2008 skapte hun overskrifter da hun stilte opp på en svært lettkledd fotoshoot for Vanity Fair. I tillegg lakk noen heller uheldige bilder som Miley hadde tatt av seg selv ut på nettet. Men heller ikke i 2009 ungikk tenåringsidolet kontroverser. Etter at hun ble avbildet mens hun dro øynene til sides med fingrene, ble hun anklaget for å mobbe asiater og at det ble hevdet hun satte et dårlig eksempel for sine mange unge fans.
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 

LES OGSÅ: - Ja, vi er sammen