Miley droppet BH-en

Overrasket fansen med vågalt bildestunt.

VOKSEN: Miley Cyrus har den siste tiden fått en langt mer voksen stil og er ikke redd for å spille på sex.  Foto: All Over Press
VOKSEN: Miley Cyrus har den siste tiden fått en langt mer voksen stil og er ikke redd for å spille på sex. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Fra å være en søt og uskyld Disney-stjerne, har Miley Cyrus (20) de siste årene utviklet seg til en voksen kvinne som ikke er redd for å spille på sex.

Nå har de lange lokkene forsvunnet og Miley har fått et mer rocka image med røffere klær og kort frisyre. 

I desember sjokkerte hun fans da hun flere ganger grep seg i skrittet under en konsert. Skandalen kom rett etter at hun danset intimt med en stripper på scenen. 

Nå overrasker Miley igjen.

I mars-utgaven av magasinet Cosmopolitan pryder nemlig Cyrus forsiden. 20-åringen er kledd i en elegant lyserosa dress, men har droppet skjorte og blotter magen og deler av brystene som er skjult av dressjakken.

Inni bladet er det også en rekke frekke bilder, der Miley blant annet poserer i hotpants og gjennomsiktig skjorte. 

I intervjuet letter Cyrus på sløret og snakker om kjæresten Liam Hemsworth. Paret planlegger for tiden bryllup, og Miley kan nesten ikke vente med å gifte seg med sin drømmemann. 

- Jeg ser på ham og tenker «kjære gud, du er så deilig». Her om dagen skrudde jeg opp varmen i bassenget og han gikk utenfor og tok av seg klærne og hoppet i bassenget. Jeg tenkte «nå besvimer jeg - den mest sexy mannen jeg vet om bader her. Det ser ut som en fotoshoot for Playgirl».   
LES OGSÅ: - Har hun giftet seg i hemmelighet?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer