Miley delte toppløsbilde på Instagram

23-åringen lenger tilbake til sine villere dager.

TILBAKE MED EKSEN: Liam Hemsworth vil ikke at Miley Cyrus skal vise frem kroppen lenger. Eksene ble gjenforent for få måneder siden.  Her er de avbildet i 2011.  Foto: © Byron Purvis  AdMedia ./Corbis
TILBAKE MED EKSEN: Liam Hemsworth vil ikke at Miley Cyrus skal vise frem kroppen lenger. Eksene ble gjenforent for få måneder siden. Her er de avbildet i 2011. Foto: © Byron Purvis AdMedia ./Corbis Vis mer

SEOGHØR.NO: I januar ble det kjent at stjerneparet Miley Cyrus (23) og Liam Hemsworth (26) har funnet tilbake til hverandre. De to gjorde det slutt høsten 2013, etter Mileys dristige opptreden med artisten Robin Thick under MTV Video Music Awards.

Nå er eksene igjen et par og Miley går med sin gamle forlovelsesring. Men Liam er mer tradisjonell enn «Wrecking Ball»-stjernen. Nå ber han Cyrus om å tone ned både forestillingene sine og måten hun fremstiller seg selv i sosiale medier.

- Hun skal være ferdig med sin provoserende, oppførsel, skriver Daily Mail.

ELSKER Å SJOKKERE: 23-åringen er kjent for sine minimale antrekk og frekke replikker. Under MTV Video Music Awards i fjor hadde hun en rekke superfrekke antrekk.
ELSKER Å SJOKKERE: 23-åringen er kjent for sine minimale antrekk og frekke replikker. Under MTV Video Music Awards i fjor hadde hun en rekke superfrekke antrekk. Vis mer

Delte toppløsbilde

Lørdag kunne det virke som om 23 åringen var i det nostalgiske hjørnet da hun delte et toppløsbilde på Instagram.

Missing my good ol raver daze #NOFW4ME #mydogsrtocute #tomanyanimalprodux #butlooxfun #iundastan

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)

- Savner dagene med rave, skrev hun under bildet.

Miley var bare 19 år gammel da hun og Liam forlovet seg, og har senere sagt at det var for tidlig. Siden har hun kalt seg panseksuell, og har blant annet hatt et forhold til undertøysmodellen Stella Maxwell og artist og skuespiller Jared Leto.

- Jeg er 22 år og går på dater. Jeg forandrer stil annen hver uke, og det gjelder for hvem jeg er sammen med også, sa hun til britiske Elle.

DATET MODELL: Miley har fortalt at hun forelsker seg uavhengig av kjønn. I fjor var hun en periode sammen med undertøysmodellen Stella Maxwell.  Foto: NTB Scanpix
DATET MODELL: Miley har fortalt at hun forelsker seg uavhengig av kjønn. I fjor var hun en periode sammen med undertøysmodellen Stella Maxwell. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Viser mye kropp

23-åringen er kjent for å eksponere sin «ville» side og har blant annet stilt opp i blanke messingen for magasinet Candy. På scenen er hun også kjent for å kaste alle hemninger, og i desember sjokkerte hun til og med Baywatch-baben Pamela Anderson da hun stilte toppløs på scenen. 

Første gangen vi så Miley virkelig provosere var på scenen med Robin Thick under MTV Video Music Awards, da hun iført et minimalt lakk-antrekk gnikket seg inntil den eldre sangeren. Da hun i sommer ledet det samme showet var det iført en rekke antrekk som ikke overlot noe til fantasien.

Fans har flere ganger tidligere også fått glede av å se Miley i Evas drakt, når sangeren har eksponert seg på sosiale medier.

Miley har tidligere snakket om eksen fra scenen:

LES OGSÅ: - Liam Hemsworth har ikke fridd på nytt