Miley Cyrus:

Miley Cyrus sjokkerer på Instagram

Den berømte artisten slettet alt på profilen sin.

HVA SKJER MED MILEY?: Det hersker stor tvil rundt Mileys siste Instagram-stunt, der hun har slettet alt innholdet uten noen videre forklaring. Foto: NTB Scanpix
HVA SKJER MED MILEY?: Det hersker stor tvil rundt Mileys siste Instagram-stunt, der hun har slettet alt innholdet uten noen videre forklaring. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fredag slettet verdenskjente Miley Cyrus (25) hele Instagram-feeden sin uten forvarsel. Profilbildet fjernet hun, og erstattet det med en svart overflate.

25-åringen har over 76 millioner følgere som nå spekulerer i hva som kan være årsaken bak denne plutselig endringen. Skuespiller- og musikeren har til sammen slettet over 6 000 bilder fra kontoen sin, men det stopper ikke der.

Gått i svart for henne

Miley har nemlig også «stengt» hjemmesiden sin, MileyCyrus.com. I likhet med det nye Instagram-profilbildet hennes, er nettstedet helt svart og tomt.

Tre produsenter Miley i tillegg skal ha jobbet med tidligere, Mike Will, Andrew Wyatt og Oren Yoel, har på sine Twitter-profiler erstattet forsidebildene sine med det samme svarte bildet som Miley.

Lader opp til musikkslipp?

Det er ingen tvil om at noe er i gjære, og fansen selv har spekulert vilt de siste par dagene på Twitter.

Blant annet diskuteres det i om artisten signaliserer at hun straks slipper ny musikk, og ønsker å skape spenning rundt lanseringen ved bruk av de svarte bildene.

Skulle dette vise seg å stemme, blir det 25-åringens syvende album i rekken.

Det er kun ett år siden «Younger now» ble lansert, og allerede kort tid etter utgivelsen av albumet skal Miley ha snakket med «People Magazine» og avslørt at hun allerede da hadde begynt å jobbe med oppfølger-albumet.

Med de tidligere produsentene hennes innblandet, gir dette liv til teorien om at et samarbeid har funnet sted, og at ny musikk snart skal lanseres.

SPEKULERER: Fansen venter spent på å se hva Miley Cyrus pønsker på. Foto: NTB Scanpix
SPEKULERER: Fansen venter spent på å se hva Miley Cyrus pønsker på. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den mest oppsiktsvekkende teorien

Teorien som har vært mest oppsiktsvekkende hittil, hevder derimot at Miley og forloveden Liam Hemsworth (28) har skilt lag, derav den svarte fargen.

Ekteparet, som ble hemmelig gift på nyttårsaften i fjor, har den siste tiden vært mye observert sammen, og ser tilsynelatende svært lykkelige ut. De var blant annet på ferie i Byron Bay i januar i år, der de ble observert i het omfavnelse på en romantisk strand.

At de har dukket opp mye samme den siste tiden, har gitt fansen tro på at det ikke er et brudd Miley henviser til fra sin Instagram-konto. I tillegg har Hemsworth fortsatt flere bilder av dem sammen på sine sosiale medier, og hittil ser det ikke ut til at han er på vei til å slette dem.

Dette bildet la Hemsworth ut 6. mars 2018.

#spicy

Et innlegg delt av Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Følger i hverandres fotspor

Flere kjendiser har gått samme veien som Cyrus ved å tømme sine sosiale medier for innhold, blant annet Kanye West, Blake Lively og Zayn Malik. Alle har derimot gjort det av individuelle grunner.

«Daily Mail » skrev blant annet om da Taylor Swift gikk til det ekstreme i august i fjor, og tømte alle sine sosiale medier-kontoer, med mål om å skifte imaget og musikkstilen sin.

Kanye West postet derimot bilder av ikoniske par opp igjennom tidene på sin Instagram i anledning Valentines Day for å hylle kona, Kim Kardashian West, før han avsluttet det elleville stuntet med å deaktivere hele Instagram-kontoen sin.

Når Miley er å se tilbake igjen på Instagram, er usikkert. Imens kan man følge 25-åringen på hennes Twitter-bruker, som hun fortsatt ikke har tømt for innhold.

LES OGSÅ: - Jeg er panfil