Miley Cyrus overrasket Britney på bursdagen

Popstjernen fikk en helt spesiell gave fra sin unge kollega på 34-årsdagen.

PERSONLIG GAVE: Da Britney Spears feiret 34-årsdagen sin onsdag 2. desember, sendte Miley Cyrus henne en personlig gave for å pynte opp på festen. De to popstjernene har et nært forhold - på bildet til venstre omfavner de hverandre på iHeartRadio Music Festival i Las Vegas høsten 2013. Foto: Getty Images/AFP/NTB Scanpix/ Skjermdump Instagram
PERSONLIG GAVE: Da Britney Spears feiret 34-årsdagen sin onsdag 2. desember, sendte Miley Cyrus henne en personlig gave for å pynte opp på festen. De to popstjernene har et nært forhold - på bildet til venstre omfavner de hverandre på iHeartRadio Music Festival i Las Vegas høsten 2013. Foto: Getty Images/AFP/NTB Scanpix/ Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Onsdag 2. desember fylte Britney Spears 34 år, og popstjernen kunne glede seg over en personlig gave fra en riktig så celeber venninne.

Ifølge People feiret «Pretty Girls»-sangeren dagen med en overraskelsesfest arrangert av familie og venner.

Og festen ble etter alt å dømme komplett med den spesielle bursdagsgaven Miley Cyrus (23) sendte henne - blanke, bokstavformede ballonger i sølv som stavet Britneys navn.

«Hadde den SØTESTE overraskelsesfesten i dag! En spesiell takk til frøken Miley Cyrus for at hun sendte disse kjempekule ballongene!» skrev Britney fornøyd på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Britney Spears og Miley Cyrus har et godt forhold. Da 23-åringen introduserte «Toxic»-sangeren under årets MTV VMAs, omtalte Miley henne som en mentor hun ofte søker råd hos, ifølge People.

Den single popstjernens to sønner, Sean Preston (10) og Jayden James (9), var selvskrevne gjester på bursdagsfesten. Sønnene har utvilsomt vært en god trøst for Britney etter det plutselige bruddet med TV-produsent Charlie Ebersol (33) tidligere i år.

Saken fortsetter under bildene.

IKKE TIL STEDE: På Britneys bursdag var Miley Cyrus på «A Very Murray Christmas»-premieren i New York (midten). I det siste har hun brukt metalliske bokstavballonger på flere av konsertene sine (t.v). Britney tilbrakte 34-årsdagen med venner og familie, et halv år etter bruddet med Charlie Ebersol (t.h).  Foto: NTB Scanpix
IKKE TIL STEDE: På Britneys bursdag var Miley Cyrus på «A Very Murray Christmas»-premieren i New York (midten). I det siste har hun brukt metalliske bokstavballonger på flere av konsertene sine (t.v). Britney tilbrakte 34-årsdagen med venner og familie, et halv år etter bruddet med Charlie Ebersol (t.h). Foto: NTB Scanpix Vis merBarnslig bursdag

På tross av gaven fra vågale Miley, var selskapet av det relativt barnevennlige slaget.

Instagram har Britney delt flere bilder fra den teselskap-inspirerte feiringen, som inkluderte sukkersøte kaker og pastellfargede ballonger.

How cute are these!!?

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

Saken fortsetter nedenfor.

På ett av bildene minner popstjernen mer om en fireåring enn en 34-åring, når hun smiler søtt mot kamera i en grå morgenkåpe med teddybjørn-hette. I teksten til bildet takker Britney fansen for alle gratulasjonene:

Thank you so much for all the birthday wishes today! I loved reading them just as much as I loved my teacup cake

Et bilde publisert av Britney Spears (@britneyspears)

«Jeg elsket å lese dem like mye som jeg elsket tekopp-kaken min».

LES OGSÅ: - Jeg ble presset til å gå ned over 15 kilo for rollen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer