Miley Cyrus i ny hasj-skandale

For andre gang på ti dager ble popstjernen avbildet røykende på en mistenkelig sigarett...

NARKORYKTER: Ti dager etter at dette bildet ble tatt av Miley Cyrus i Florida, har hun igjen blitt avbildet røykende på en mistenkelig sigarett... Foto: FameFlynet
NARKORYKTER: Ti dager etter at dette bildet ble tatt av Miley Cyrus i Florida, har hun igjen blitt avbildet røykende på en mistenkelig sigarett... Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere barnestjernen Miley Cyrus (20) - kjent fra Disney-serien «Hannah Montana» - vakte oppsikt da hun for ti dager siden ble sett røykende på noe som lignet en marihuanasigarett under en partyferie i Florida.

Nå har narkoryktene rundt Miley - som de siste ukene har kjempet for å redde forlovelsen til filmstjernen Liam Hemsworth - igjen å svirre.

Nettsiden TMZ la tirsdag ut et videoklipp som viser Miley åpenlyst røyke på noe de mener er marihuana inne på en nattklubb.

- Hun prøver ikke å skjule det lenger, skriver nettsiden i en kommentar.

Se videoen her! 
(ekstern lenke).

Episoden skal ha skjedd på den populære nattklubben Greystone Manor i Hollywood søndag.

De to «røyke-episodene» kommer kort tid etter at Miley lanserte sangen «Ashtrays and Heartbreaks» sammen med artisten Snoop Lion (bedre kjent som Snoop Dogg), som er kjent for sitt svært liberale forhold til narkotika.

Miley ser ikke ut til å være klar over at hun ble filmet med det som antas å være en mobiltelefon.

Miley Cyrus har foreløpig ikke kommentert de siste bildene.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer