Miley Cyrus:

Miley Cyrus hyllet marijuana, nå har pipa fått en annen lyd

Sangfuglen har i lengre tid vært åpen om at hun røyka marijuana- nå forteller hun hvorfor hun sluttet. 

RØYKA PÅ SCENEN: Under MTV European Music Awards i 2013 tente Miley Cyrus noe som kunne minne om en joint på scenen. Foto: Reuters / Remko De Waal / NTB Scanpix
RØYKA PÅ SCENEN: Under MTV European Music Awards i 2013 tente Miley Cyrus noe som kunne minne om en joint på scenen. Foto: Reuters / Remko De Waal / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): I 2013 avsluttet popstjernen Miley Cyrus (24) MTV Europe Music Awards med å tenne noe som kunne minne om en joint på scenen.

Nå ser det imidlertid ut til at stjernen, som er aktuell med en ny singel senere denne måneden, tar avstand fra rusmidler.

- Jeg er fullstendig ren

I et nytt intervju med Billboard forteller nemlig 24-åringen at hun verken har røyket eller drukket alkohol den siste tiden.

- Jeg har ikke røyket på tre uker og det er det lengste jeg noen gang har gått uten, innrømmer hun.

Saken fortsetter under bildet.

VULGÆR: Miley Cyrus har de siste åra prøvd å kvitte seg meg «Hannah Montana»-stempelet. Her fra MTV Video Music Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix. 
VULGÆR: Miley Cyrus har de siste åra prøvd å kvitte seg meg «Hannah Montana»-stempelet. Her fra MTV Video Music Awards i 2013. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Til tross for at artisten tidligere har uttalt at hun ser på marijuana som mindre skadelig enn alkohol, ser det nå ut til at hun ønsker en endring i livsstilen sin.

- Jeg røyker ikke, jeg drikker ikke og jeg er fullstendig ren nå, legger hun til.

Cyrus forteller at hun sluttet etter eget ønske.

- Det var bare noe jeg hadde lyst til å gjøre.

«Wrecking ball»-sangeren tar også grep om menneskene hun henger med.

- Jeg liker å omgås mennesker som gir meg lyst til å bli bedre, mer utviklet og åpen, forteller hun og fortsetter:

- Og jeg fant ut at dette ikke var mennesker som var steine. Jeg har lyst til å være klar og skjerpet, for jeg vet nøyaktig hvor jeg ønsker å være.

- Det er lett å slutte

Sangstjernen synes ikke det var problematisk å kutte ut røyken.

- Det er lett. Når jeg vil noe er det j****** lett for meg, sier hun.

- Hvis noen hadde bedt meg om å slutte hadde jeg ikke gjort det. Jeg vet akkurat hvor jeg er nå og jeg vet at jeg ønsker at den nye plata skal bli til.

I intervjuet forteller også den talentfulle artisten at fansen trolig ikke vil se henne gjøre stunt hun tidligere har gjort igjen, og trekker fram øyeblikket fra MTV Video Music Awards i 2013 da hun opptrådte sammen med Robin Thicke (40).

- Twerkingen, teddybjørnen. Det var en annen tid og jeg tror ikke folk vil bli like sjokkert igjen, forteller hun.

Ny singel om forloveden

Cyrus og forloveden Liam Hemsworth (27) brøt forlovelsen i 2013, men fant tilbake til hverandre i fjor.

SAMMEN IGJEN: Miley Cyrus og Liam Hemsworth brøt forlovelsen i 2013. I fjor ble det kjent at stjerneparet hadde funnet tilbake til hverandre. Foto: AP / NTB Scanpix
SAMMEN IGJEN: Miley Cyrus og Liam Hemsworth brøt forlovelsen i 2013. I fjor ble det kjent at stjerneparet hadde funnet tilbake til hverandre. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

24-åringen tror at mennesker alltid kommer til å snakke om kjærlighetslivet hennes, og derfor valgte hun å skrive en sang om det selv.

- Folk kommer til å snakke om meg hvis jeg kommer ut av en restaurant med Liam. Så hvorfor ikke ta makten tilbake i forholdet og fortelle at «Dette er slik jeg føler»?, sier artisten om sin nye kjærlighetssang «Malibu» - som handler om Hemsworth.

Det kan imidlertid virke som om Cyrus ikke alltid har vært sikker på hun og eksen ville bli sammen igjen.

- Jeg hadde aldri trodd deg om du fortalte meg for tre år siden at jeg ville komme til å skrive denne sangen, forteller hun.

I et intervju med bladet GQ i mai i fjor åpnet «Hunger Games»-stjernen seg for første gang om forholdet med den kontroversielle popstjernen.

- Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser utifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, fortalte han om forholdet, ifølge People.com.

LES OGSÅ: - Jeg håper noen har bruk for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer