TOPPLØS: Med kun en olashorts, poserer Miley Cyrus toppløs i ørkenen.  Foto: Instagram
TOPPLØS: Med kun en olashorts, poserer Miley Cyrus toppløs i ørkenen. Foto: InstagramVis mer

Miley Cyrus gjør som Rachel

Kjendisene kaster seg på toppløs-trenden.

SEOGHØR.NO: Tidligere i juli, la André Villa ut et toppløsbilde av Rachel Nordtømme, på Instagram. Med teksten «Rachel, get your tits out», kunne man se Rachels bare rygg og litt av det ene brystet.

Dette har lenge vært en trend på de sosiale mediene, og nå følger også skandaleprinsessen Miley Cyrus (21) på.

Med bare en liten olashorts, poserer Miley toppløs i ørkenen. Man kan uvanlig nok ikke se tunga hennes stikkende ut, men «peace»-tegnet har hun beholdt.

TOPPLØS: Med kun en olashorts, poserer Miley Cyrus toppløs i ørkenen.  Foto: Instagram
TOPPLØS: Med kun en olashorts, poserer Miley Cyrus toppløs i ørkenen. Foto: Instagram Vis mer

Miley så sprek og slank ut, og dette var merkelig nok en av de mer normale bildene hun har lagt ut den siste tiden.

Hun har nemlig gått vekk fra trenden om å se så feilfri ut som mulig, og har lagt ut flere sære bilder av seg selv. Med selvlaget pynt og tydelige mørke ringer under øynene, har hun lagt ut en hel serie med rare bilder på Instagram.

Motorcross-stjernen André Villa og Petter Northugs eks-kjæreste Rachel Nordtømme bekreftet i oktober til Se og Hør at de har sterke følelser for hverandre.

André er en av deltagerne som skal kjempe om årets «Skal vi danse»-pokal på TV 2 til høsten, og sammen med Rachel har han ladet opp med å gå tur til Besseggen i Jotunheimen.

FRISK FJELLTUR: Rachel Nordtømme kastet seg på «naking»-trenden under fjellturen med André Villa. Dette bildet er tatt i 2013. Foto: Jonas Frøland
FRISK FJELLTUR: Rachel Nordtømme kastet seg på «naking»-trenden under fjellturen med André Villa. Dette bildet er tatt i 2013. Foto: Jonas Frøland Vis mer

Men paret benyttet også turen til å vise sin humoristiske side, da Rachel kastet seg på nettbølgen «naking» - som betyr å posere toppløs i naturen med ryggent til kamera.

Til Seoghør.no sier André at han og Rachel ble inspirert av fire kvinnelige turgåere de møtte ved en tilfeldighet.

- Jeg ble spurt av fire damer om jeg kunne ta bildet av dem mens de poserte på denne måten. Etterpå sa jeg til Rachel «du kan ikke være noe dårligere».

- Hun fulgte raskt opp, sier han med et smil.

André - som til daglig bor i Spania - ser nok frem til å få tilbringe mer tid med Rachel som følge av «Skal vi danse»-deltagelsen.

«Wrecking Ball»-sangeren har den siste tiden blitt koblet til musikkprodusenten Mike Will Made-It. Ifølge Us Weekly har paret blitt sett flere ganger i løpet av de ni siste månedene.

- Alle i hennes innerste sirkel er klar over at de har vært et par lenge, skal en kilde ha sagt.

Selv om de to bor et godt stykke unna hverandre, med Miley i LA og Mike i Atlanta, sier kilden at de holder jevnlig kontakt, ifølge DailyMail.

- De sender meldinger og ringer hverandre hele tiden.

Den tidligere Disney-stjernen har for tiden en pause fra turnéen «Bangerz World Tour».

HER ER HAN: Miley Cyrus og Mike WiLL Made It fra en av musikkvideoene de har laget sammen.  Foto: Stella Pictures
HER ER HAN: Miley Cyrus og Mike WiLL Made It fra en av musikkvideoene de har laget sammen. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES MER: Her var hun i Oslo