Miley Cyrus får fansen til å rase

Popstjernen anklages for dyremishandling etter at hun pyntet hunden sin med tusj og neglelakk.

FÅR KRITIKK: Miley Cyrus har skapt kraftige reaksjoner på Instagram etter at hun viste frem hunden Milky med fargerike klør og hode. På bildet til venstre er popstjernen på «A Very Murry Christmas»-premieren i New York i starten av desember.  Foto: Rex Features/ Skjermdump fra Instagram
FÅR KRITIKK: Miley Cyrus har skapt kraftige reaksjoner på Instagram etter at hun viste frem hunden Milky med fargerike klør og hode. På bildet til venstre er popstjernen på «A Very Murry Christmas»-premieren i New York i starten av desember. Foto: Rex Features/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Reality-stjernen Kylie Jenner var nylig i hardt vær, etter at fans av 18-åringen ble bekymret for at hun vanskjøttet hunden sin.

Nå er det en annen amerikansk stjerne som har fått dyreelskere på nakken.

Daily Mail skriver at popstjernen Miley Cyrus (23) får fans til å rase, etter at hun publiserte et bilde av sin nye pitbull Milky på Instagram.

Saken fortsetter nedenfor.

Hippie dawgggg! # milkymilkymilk

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Instagram-bildet har Miley tilsynetalende pyntet hunden sin med neongrønn neglelakk på klørne, i tillegg til å tegne den på hodet med blå tusj.

Anklages for dyremishandling

Både Daily Mail og OK! melder at flere fans reagerer kraftig på stjernens behandling av hunden.

- Jeg liker ikke dette bildet! Du kan ikke male på hunden din... Det er ikke moralsk/riktig, skriver en som kaller seg «valescatt».

- Stakkars hund, det der er ikke kult, kommenterer Instagram-brukeren «watermustang».

- Det der er ikke riktig. Det er dyremishandling, mener brukeren «bunny2bad».

- Dyr er ikke leketøy!!! raser en bruker som kaller seg «theorangechatterbox».

Andre igjen påpeker at det finnes neglelakk som er spesiallaget for hunder, og at det ikke er sikkert at pynten er skadelig for pitbullen.

Uheldig dyreelsker

Miley Cyrus, som ifølge Daily Mail adopterte Milky for en måned siden, har også delt en selfie på Instagram sammen med hunden. På begge bildene ser Milky ut til å sove søtt og ikke bry seg om «dekoren» sin.

Milkyzzzzz ear still smelllllz like baby puppy!

Et bilde publisert av Miley Cyrus (@mileycyrus)

Saken fortsetter nedenfor.

 

«Wrecking Ball»-sangeren er kjent for å elske dyr, og hun eier kjælegrisen Bubba Sue i tillegg til Milky og flere andre hunder.

I sommer var det kjælegrisen hennes som skapte overskrifter - da poserte nemlig Miley naken med Bubba Sue på forsiden av Paper Magazine.

Våren 2014 sørget den utagerende stjernen over hunden Floyd (2), som ifølge OK! ble drept av en prærieulv. Miley avlyste flere konserter etter hundens død, og i fjor sommer tatoverte hun en tegning av elskede Floyd på overkroppen.

DYREELSKER: Miley Cyrus deler i disse dager ofte bilder av dyrene sine på Instagram, mens hun tidligere ofte ble fotografert på luftetur med dem. Her er hun på tur med elskede Floyd (t.v) våren 2012, og med to andre hunder sommeren 2010 og 2012. Liam Hemsworth, hennes daværende kjæreste, er med på bildet i midten. Foto: NTB Scanpix
DYREELSKER: Miley Cyrus deler i disse dager ofte bilder av dyrene sine på Instagram, mens hun tidligere ofte ble fotografert på luftetur med dem. Her er hun på tur med elskede Floyd (t.v) våren 2012, og med to andre hunder sommeren 2010 og 2012. Liam Hemsworth, hennes daværende kjæreste, er med på bildet i midten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også i 2012 var 23-åringen i sorg over å ha mistet et dyr. Den gang var det hunden Lila som døde.

I skrivende stund har ikke popstjernen kommentert anklagene om dyremishandling offentlig.

LES OGSÅ: Dette bildet bekrefter babyryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer