<strong>OVERLYKKELIG:</strong> Miley Cyrus og Liam Hemsworth bekrefter at de er forlovet.  Foto: All Over Press
OVERLYKKELIG: Miley Cyrus og Liam Hemsworth bekrefter at de er forlovet. Foto: All Over Press Vis mer

Miley Cyrus er forlovet

- Jeg er så lykkelig og ser framover til et liv fullt av glede, sier Miley Cyrus.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Miley Cyrus (19) og Liam Hemsworth (22) har datet hverandre i tre år. Nå vil de ha hverandre for resten av livet.

- Jeg er så lykkelig og ser framover til et liv fullt av glede, sier Cyrus til bladet people.

Hun slo gjennom som tv-stjerne i serien «Hanna Montanta», som gikk på NRK i Norge. Serien gjorde henne til en internasjonal verdensstjerne.

Australeren Liam har spilt i storfilmer som The Hunger Games og Knowing, og er i tillegg broren til Chris Hemsworth, fra Thor-filmene og kinorekordknuser «The Avengers».

De to stjernene møttes på settet til filmen «The Last Song», sommeren 2009. Tidligere datet hun modellen Justin Gaston, som hun slo opp med i forkant av filminnspillingen.

- Livet er fantastisk, er det siste Miley skrev på Twitter.

To ganger tidligere har det gått rykter om at paret hadde forlovet seg. Første gang hadde Miley datet Liam i så vidt over et halvt år. Det var da hun bekreftet forelskelsen for første gang, tidlig i 2010.

Men det tok altså to år til før de unge filmstjernene tok det endelige skrittet mot ekteskapet. Så sent som i mars i år skapte Miley overskrifter for andre gang om en mulig forlovelse, da hun viste fram sin nye diamantring på Twitter.
 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.


LES OGSÅ: Bieber overrasket fansen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer