Miley Cyrus er forlovet

- Jeg er så lykkelig og ser framover til et liv fullt av glede, sier Miley Cyrus.

OVERLYKKELIG: Miley Cyrus og Liam Hemsworth bekrefter at de er forlovet.  Foto: All Over Press
OVERLYKKELIG: Miley Cyrus og Liam Hemsworth bekrefter at de er forlovet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Miley Cyrus (19) og Liam Hemsworth (22) har datet hverandre i tre år. Nå vil de ha hverandre for resten av livet. - Jeg er så lykkelig og ser framover til et liv fullt av glede, sier Cyrus til bladet people. Hun slo gjennom som tv-stjerne i serien «Hanna Montanta», som gikk på NRK i Norge. Serien gjorde henne til en internasjonal verdensstjerne. Australeren Liam har spilt i storfilmer som The Hunger Games og Knowing, og er i tillegg broren til Chris Hemsworth, fra Thor-filmene og kinorekordknuser «The Avengers». De to stjernene møttes på settet til filmen «The Last Song», sommeren 2009. Tidligere datet hun modellen Justin Gaston, som hun slo opp med i forkant av filminnspillingen. - Livet er fantastisk, er det siste Miley skrev på Twitter. To ganger tidligere har det gått rykter om at paret hadde forlovet seg. Første gang hadde Miley datet Liam i så vidt over et halvt år. Det var da hun bekreftet forelskelsen for første gang, tidlig i 2010.Men det tok altså to år til før de unge filmstjernene tok det endelige skrittet mot ekteskapet. Så sent som i mars i år skapte Miley overskrifter for andre gang om en mulig forlovelse, da hun viste fram sin nye diamantring på Twitter.   Bli fan av Seoghør.no på Facebook her Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255. LES OGSÅ: Bieber overrasket fansen

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer