Miley Cyrus bekrefter forlovelsen

Men innrømmer at ringen Liam Hemsworth fridde med ikke er helt hennes smak.

LYKKELIGE IGJEN: Liam Hemsworth og Miley Cyrus forlovet seg for første gang i 2012. Året etter gikk de hver til sitt. Nå er de lykkeligere enn noensinne igjen. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE IGJEN: Liam Hemsworth og Miley Cyrus forlovet seg for første gang i 2012. Året etter gikk de hver til sitt. Nå er de lykkeligere enn noensinne igjen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter fire år som kjærester brøt superparet Miley Cyrus (23) og Liam Hemsworth (26) forlovelsen i september 2013.

Etter bruddet hadde duoen hete flørter på hver sin kant, og popstjernen, som blant annet avslørte at hun er panseksuell, har datet både gutter og jenter.

Men rundt juletider i fjor begynte det plutselig å dukke opp bilder av eksene i media igjen, og i mai innrømmet Hemsworth at de to hadde funnet tilbake til hverandre.

- Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser utifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, fortalte han om forholdet til GQ magazine.

Nå bekrefter Miley at hun og Liam ikke bare er kjærester, men at de også er forlovet.

Saken fortsetter under bildet.

PLANLEGGER BRYLLUP: Miley Cyrus og Liam Hemsworth hygget seg i salen under Lifetime-eventet "Variety's Power of Women" 14. oktober. Foto: Rex Features
PLANLEGGER BRYLLUP: Miley Cyrus og Liam Hemsworth hygget seg i salen under Lifetime-eventet "Variety's Power of Women" 14. oktober. Foto: Rex Features Vis mer

Matcher ikke klesstilen

«We Can't Stop»-sangeren har flere ganger blitt observert en diger Neil Lane-forlovelsesring, men har forholdt seg taus om status. 

Da hun torsdag gjestet «The Ellen DeGeneres Show» gratulerte TV-verten Miley med forlovelsen.

- Det er et bilde av forlovelsesringen din som har fått veldig mye oppmerksomhet. Gratulerer, smilte Ellen til artisten som bekreftet at de er i gang med å planlegge bryllup igjen, ifølge Contacmusic.com.

Samtidig innrømmet 23-åringen at hun ikke alltid bruker ringen fordi den ikke matcher hennes eksentriske klesstil.

- Det er litt rart for dette er faktisk en ekte ring og de fleste smykkene jeg har er laget av gummibjørner og sukkerspinn, så det ser ikke så bra ut sammen. Derfor bytter jeg den av og til ut med en enhjørning eller en tegneseriefigur, fortalte hun - og la til:

- Liam lurer litt på hva jeg driver med, og da svarer jeg: «Ringen er egentlig ikke min estetiske smak, men jeg går med den fordi du elsker meg.»

Ifølge UsWeekly planlegger turtelduene å gifte seg denne høsten.

- Miley er fast bestemt på å ha en liten, intim seremoni, mens Liam ønsker seg et skikkelig stort bryllup. Så jeg er sikker på at de må komme frem til et kompromiss, sier en kilde til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

DESIGNER-RING: Da Miley stod på scenen for å tale viste hun frem sin digre forlovelsesring fra Neil Lane. Foto: Rex Features
DESIGNER-RING: Da Miley stod på scenen for å tale viste hun frem sin digre forlovelsesring fra Neil Lane. Foto: Rex Features Vis mer

Det var først sist måned at Miley og «Hunger Games»-kjekkasen viste sin kjærlighet sammen offisielt for første gang siden bruddet i 2013.

I GQ intervjuet sa Liam, som i april benektet at han og Miley var forlovet, at han visste at fansen for lengst har forstått at de kjærester igjen.

Videre fortalte han at bruddet for tre år siden var et riktig valg den gang. 

- Det var selvsagt vanskelig. Men på den tiden gikk vi forskjellige veier og derfor trengte vi tid fra hverandre. Vi var begge unge og derfor var det nødvendig å gå hver vår vei - og vi begge hadde godt av det.

Det var i 2010 Miley og Liam falt for hverandre, da de spilte et par i den romantiske filmen «The Last Song».

LES OGSÅ: Skam-stjernen ble fridd til av 49 år gammel dame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer