NÅ I SPILLFORM: På et nettspill kan man nå konkurrere om å ta de mest lettkledde bildene av "Hannah Montana"-stjernen. Foto: All Over Press
NÅ I SPILLFORM: På et nettspill kan man nå konkurrere om å ta de mest lettkledde bildene av "Hannah Montana"-stjernen. Foto: All Over PressVis mer

Miley Cyrus avkledd i nettspill

Nok en skandale for 15-åringen.

SEHER.NO: Miley Cyrus er i hardt vær igjen, og det er bare et par uker siden bråket rundt toppløsbildene av henne i Vanity Fair.

Det kontroversielle og lettkledde bildet av tenåringsidolet i Vanity Fair fikk til og med bladets nettsted til å krasje, da flere millioner av mennesker logget seg inn på magasinets nettsteder for å se bildene.

Nå kan folk se lettkledde bilder av "Hannah Montana" så ofte de vil - i animert versjon vel og merke.

Det er nettstedet Addictinggames.com som har laget nettspillet hvor brukeren selv er paparazzi og det er om å gjøre å ta det beste bildet av 15-åringen, som sprader rundt i blant annet en grønn bikini og en slikkepinne i munnen.

Målet i spillet er å få nakenbilder av tenåringsstjernen, som beveger seg først fra den røde løperen, for senere å ende opp på soverommet.

Flere bloggere raser nå over nettspillet, som noen mener oppfordrer til pedofile tendenser ved at man skal kle av en 15-åring.

- Vi vil gjerne snakke med den personen som klarer seg gjennom hele nettspillet uten å føle seg tvunget til å ta en dusj etterpå, skriver nettstedet Mollygood.
LES OGSÅ: Vil ha Miley Cyrus i Playboy