Miley Cyrus: - Jeg skal aldri gå en rød løper igjen

Popstjernen avslører at hun har gått på sin siste røde løper.

Foto: Reuters
Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at Miley Cyrus (23) elsker å posere foran kamera. På filmpremierer og prisutdelinger dukker hun ofte opp i vågale og eksentriske antrekk for å få litt ekstra oppmerksomhet fra fotografene.

Men nå hevder sangfuglen at hun aldri mer vil bli å se på en rød løper i fremtiden.

Årsaken er at hun syens det finnes viktigere ting å fokusere på enn sin egen berømmelse.

- For ett år siden måtte jeg dra på «Very Murray Christmas»-premieren, men jeg kommer aldri til å gå en rød løper igjen, avslører hun til Elle, ifølge UsWeekly.com.

- Hvorfor er jeg på et teppe som er rødt når det finnes folk som sulter? Fordi det er viktig? Fordi jeg er berømt? Det er ikke slik jeg gjør ting. Det er som en sketsj. Det er som Zoolander, mener Miley.

Saken fortsetter under bildet.

SETTER FOTEN NED: Hvis Miley Cyrus står for det hun sier, så får vi aldri se henne sprade rundt på en rød løper under premierer og event igjen. Foto: Broadimage
SETTER FOTEN NED: Hvis Miley Cyrus står for det hun sier, så får vi aldri se henne sprade rundt på en rød løper under premierer og event igjen. Foto: Broadimage Vis mer

Følte seg skyldig

«Wrecking Ball»-stjernen, som tok med seg en hjemløs opp på scenen under MTV Video Music Awards for to år siden, forteller også at rollen i Woody Allens Amazon-serie «Crisis in Six Scenes» fikk henne til å innse at hun kan bruke kjendisstatusen til noe bra. 

- Jeg spiller en revolusjonær fra 60-tallet, og Woody spiller en som vokste opp i en forstad til New York. Han har en iskrem-maskin, og jeg er typisk: «Folk sulter og du sitter her og lager is?» Det er slik jeg føler det i mitt ekte liv også. I lang tid klarte jeg ikke sove fordi jeg følte meg så skyldig. Jeg var dekket av utslett fordi jeg var så stresset, deler hun.

- I dag mistet jeg vannet mitt mens jeg gikk på tur, og da følte jeg meg som en drittsekk. Det er barn som blir solgt som sex-slaver; Hvordan kan jeg gå meg en tur akkurat nå? Derfor prøver jeg å gjøre så mye som mulig gjennom organisasjonen min Happy Hippe, forklarer Miley, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

KJÆRESTER: Her forlater Miley Cyrus og Liam Hemsworth hans hjemland Australia i mai.  Foto: Splash News
KJÆRESTER: Her forlater Miley Cyrus og Liam Hemsworth hans hjemland Australia i mai. Foto: Splash News Vis mer

Fant tilbake til eks-kjæresten

2010 forelsket Miley Cyrus og Liam Hemsworth (26) seg da de spilte kjærester i den romantiske filmen «The Last Song».

To år senere bekreftet duoen at de hadde forlovet seg, men året etter gikk de hvert til sitt.

I fjor jul begynte nye bilder av eksene å dukke opp igjen i media, og i etterkant ble paret observert sammen titt og ofte.

Det var likevel først i mai at Liam bekreftet det alle allerede visste - at de hadde funnet tilbake til hverandre.

- Når jeg føler noe, så velger jeg å gå for det. Jeg tar avgjørelser utifra hva som gjør meg lykkelig, hva jeg mener er rett og hva jeg vil. Mer enn det trenger jeg ikke å bekymre meg for, avslørte kjekkasen om forholdet til People.

Og videre fortalte skuespilleren at bruddet for tre år siden var et riktig valg den gang.

- Det var selvsagt vanskelig. Men på den tiden gikk vi forskjellige veier og derfor trengte vi tid fra hverandre. Vi var begge unge og derfor var det nødvendig å gå hver vår vei - og vi begge hadde godt av det, sa han til bladet.

LES OGSÅ: Noah Cyrus (16) blir millionær

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer