Miley Cyrus: - Jeg er panseksuell

Popstjernen åpner seg om legningen sin og benekter samtidig at hun er kjæreste med Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell.

SINGEL: Selv om Miley Cyrus og Stella Maxwell har hengt sammen som erteris den siste tiden, så har de ikke satt noe merkelapp på forholdet. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Selv om Miley Cyrus og Stella Maxwell har hengt sammen som erteris den siste tiden, så har de ikke satt noe merkelapp på forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen ledet den kontroversielle artisten Miley Cyrus (22) MTV Video Movie Awards, og hun skuffet selvfølgelig ikke da hun dukket opp på den røde løperen.

Den tidligere Disney-stjernen elsker å spille på sex og å sjokkere fans og presse, og fikk akkurat den oppmerksomheten hun ønsket seg ved å stille halvnaken på den kjendistunge prisutdelingen.

De siste månedene har Miley stadig blitt observert i hete omfavnelser sammen med den to år eldre Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell.

Men nå benekter sangfuglen at de faktisk er kjærester.

- Jeg er panseksuell, og veldig åpen om det, men jeg er ikke i noe forhold, forteller hun til britiske Elle, ifølge The Mirror.

«Panfili eller panseksualitet er å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller dens kjønnsidentitet. Dette inkluderer også de personer som ikke faller innenfor den duale kjønnstenkningen som bifili innebærer».

«Panfili beskrives noen ganger som egenskapen å kunne elske en person uavhengig av kjønn», ifølge Wikipedia.

Saken fortsetter under bildene.

KLINTE TIL: Noen uker etter at det ble slutt mellom Miley og Patrick Schwarzenegger i april, koste popstjernen seg på byen i Las Vegas. Der klinte hun til, med ikke bare en, men to ulike mennesker.  Foto: Instagram/Mert & Marcus
KLINTE TIL: Noen uker etter at det ble slutt mellom Miley og Patrick Schwarzenegger i april, koste popstjernen seg på byen i Las Vegas. Der klinte hun til, med ikke bare en, men to ulike mennesker. Foto: Instagram/Mert & Marcus Vis mer

Nyter singellivet

- Jeg er 22 år og går på dater. Jeg forandrer stil annen hver uke, og det gjelder for hvem jeg er sammen med også, fortsetter Miley.

«Wrecking Ball»-stjernen, som brøt forlovelsen med Liam Hemsworth (25) i fjor, nekter å identifisere seg med tradisjonelle kjønnsstereotyper.

- Jeg klarer ikke å forholde meg til de forventningene folk har laget for menn og kvinner. Jeg vet jeg er mer ekstrem og gal enn de fleste gutter, men det betyr ikke at jeg er en gutt.

- Her om dagen tok jeg på meg en rosa kjole fordi jeg følte meg søt. Jeg kan bake muffins for så å dra og spille hockey, forklarer hun, ifølge nettstedet.

EKSEN: I fire år var Miley sammen med skuespilleren Liam Hemsworth. Det siste året var de også forlovet, men i fjor brøt de med hverandre.   Foto: Ap
EKSEN: I fire år var Miley sammen med skuespilleren Liam Hemsworth. Det siste året var de også forlovet, men i fjor brøt de med hverandre. Foto: Ap Vis mer

LES OGSÅ: Miley Cyrus ga talkshow-verten hakeslepp

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer