Miley Cyrus: - Jeg er panseksuell

Popstjernen åpner seg om legningen sin og benekter samtidig at hun er kjæreste med Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell.

SINGEL: Selv om Miley Cyrus og Stella Maxwell har hengt sammen som erteris den siste tiden, så har de ikke satt noe merkelapp på forholdet. Foto: NTB Scanpix
SINGEL: Selv om Miley Cyrus og Stella Maxwell har hengt sammen som erteris den siste tiden, så har de ikke satt noe merkelapp på forholdet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen ledet den kontroversielle artisten Miley Cyrus (22) MTV Video Movie Awards, og hun skuffet selvfølgelig ikke da hun dukket opp på den røde løperen.

Den tidligere Disney-stjernen elsker å spille på sex og å sjokkere fans og presse, og fikk akkurat den oppmerksomheten hun ønsket seg ved å stille halvnaken på den kjendistunge prisutdelingen.

De siste månedene har Miley stadig blitt observert i hete omfavnelser sammen med den to år eldre Victoria's Secret-modellen Stella Maxwell.

Men nå benekter sangfuglen at de faktisk er kjærester.

- Jeg er panseksuell, og veldig åpen om det, men jeg er ikke i noe forhold, forteller hun til britiske Elle, ifølge The Mirror.

«Panfili eller panseksualitet er å tiltrekkes følelsesmessig og/eller seksuelt av en person uavhengig av vedkommendes biologiske kjønn eller dens kjønnsidentitet. Dette inkluderer også de personer som ikke faller innenfor den duale kjønnstenkningen som bifili innebærer».

«Panfili beskrives noen ganger som egenskapen å kunne elske en person uavhengig av kjønn», ifølge Wikipedia.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer