Miley (15) forelsket i 21-åring

Men pappa setter foten ned.

FORELSKET: - Miley Cyrus og hennes nye flamme Jesse McCartney gir hverandre kjærlighetserklæringer, og snakker om hvor frustrerende det er at de ikke kan møtes, sier en kilde til Star. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: - Miley Cyrus og hennes nye flamme Jesse McCartney gir hverandre kjærlighetserklæringer, og snakker om hvor frustrerende det er at de ikke kan møtes, sier en kilde til Star. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Miley Cyrus (15) har skapt furore etter at lettkledde bilder av henne flere ganger har lekket ut på nettet i løpet av det siste året. Cyrus er bare 15 år gammel, men poserer som en forførerisk 25-åring på bildene.

"Hannah Montana"-stjernen har blitt kritisert tidligere for å prøve og fremstå som eldre enn hun er, og nå ser hun også ut til å ha fått sansen for eldre gutter.

Ifølge PopCrunch har 15-åringen for alvor funnet tonen med kjekkasen Jesse McCartney (21), som er mest kjent som en av sangerne i den amerikanske boybandgruppa "Dream street".

Men Mileys country-pappa Billy Ray Cyrus er langtifra like begeistret for at datteren vil date en seks år eldre gutt.

Billy Ray skal ha gått så langt som å true Jesse med bank dersom han ikke holder seg unna datteren.

- De har flørtet hett i det siste, men Billy lar de ikke date, forteller en familievenn til Star.

Forbudet har gjort turtelduene mildt sagt frustrerte.

- Miley og Jesse holder på å bli gale! De snakker sammen på telefon hele tiden og sender meldinger til hverandre. De gir hverandre kjærlighetserklæringer, og snakker om hvor frustrerende det er at de ikke kan møtes, sier en annen kilde.

Miley fortalte tidligere i år i et intervju med FemaleFirst at hun ble forelsket i Jesse da hun flyttet til Los Angeles.

- Det var så flaut! Når jeg først flyttet til Los Angeles var jeg forelsket i Jesse McCartney. Den første sangen jeg skrev var faktisk om Jesse.

Nå ser det ut til at følelsene har blitt gjengjeldt...

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]

LES OGSÅ: Vil ha Miley i kondomreklame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer