Milde (55) får nakenbilder av 14-åringer

Hemmelig telefon-nummer stopper ikke Idol-fansen fra å kontakte Tor Milde.

MYE OPPMERKSOMHET: Tor Milde har fått mye oppmerksomhet fra unge jenter etter at han Idol-dommer i 2005 og 2006. Her er han med dommerne Amund Bjørklund, Hans Olav Grøttheim og Tone-Lise Skagefoss. Foto: TV 2
MYE OPPMERKSOMHET: Tor Milde har fått mye oppmerksomhet fra unge jenter etter at han Idol-dommer i 2005 og 2006. Her er han med dommerne Amund Bjørklund, Hans Olav Grøttheim og Tone-Lise Skagefoss. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Musikk-journalisten Tor Milde (55) ble kjent blant tenåringer over hele Norge da han i 2005 og 2006 var meddommer i "Idol" på TV 2.

"Idol"-feberen førte til at Milde ifølge ham selv ofte ble kontaktet av alt fra unge jenter til berusete mennesker sent på natten, og til slutt skaffet han seg hemmelig telefonnummer.

Men i et intervju med bladet MANN, avslører han at det fortsatt kommer uønskete henvendelser.

- Det kjipeste er når du får nakenbilder på mobilen fra ei du ser er 14-15 år. Da får du vond smak i munnen, sier Milde.

Milde - som nylig var aktuell i TV3-programmet "Den rette for Tor" - sier han ikke trodde "Idol"-styret rundt ham ikke skulle vare så lenge som det har gjort.

- Jeg hadde vel trodd ting skulle legge seg. Men de som fortsatt synes jeg er en kul kar bare på grunn av "Idol", er de yngste, og man kan ikke bli irritert på dem. Men det er klart at når det kommer 40 år gamle damer bort til deg og skal ha autograf på servietter? Kunne de ikke i hvert fall vært 30? He he, sier han til MANN.

Til tross for uønskete henvendelser på mobilen, angrer ikke Tor på at han var med i "Idol"-sirkuset.

- Jeg har vært frilanser siden 2000. Og det er klart det tok seg ganske kraftig med jobb etter "Idol".

LES OGSÅ: Drepte Tor "Frøken Norge?"

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer