I KYLLING-TRØBBEL: En 25 år gammel sak om en kylling som ble borte har funnet veien til retten i USA. Mila Kunis anklages for å ha stjålet kyllingen. Kyllingen til høyre skal ikke ha noe med søksmålet å gjøre. Foto: Scanpix
I KYLLING-TRØBBEL: En 25 år gammel sak om en kylling som ble borte har funnet veien til retten i USA. Mila Kunis anklages for å ha stjålet kyllingen. Kyllingen til høyre skal ikke ha noe med søksmålet å gjøre. Foto: ScanpixVis mer

Mila Kunis saksøkes for kyllingtyveri

En barndomsvenn av «Black Swan»-stjernen hevder hun ble et følelsesmessig vrak da kyllingen «Doggie» forsvant.

SEOGHØR.NO: Det som skjer i Ukraina, blir tydeligvis ikke i Ukraina. I hvert fall ikke om man skal tro nettstedet TMZ.com.

En gammel barndomsvenn av skuespillerstjernen Mila Kunis (31) skal nå ha gått til søksmål mot henne. Grunnen er en 25 år gammel sak.

Barndomsvennen, Kristina Karo, hevder at Kunis stjal kyllingen hennes, Doggie. Både Kristina og Mila lekte ofte med kyllingen, og den skal ifølge søksmålet ha blitt behandlet som en hund.

Men én dag var Doggie borte, og Kristina hevder Mila stod bak. Kunis skal ha innrømmet tyveriet og sagt: «Kristina, du kan jo bare ha én av de andre kyllingene som kjæledyr, du har jo en hel kyllingfarm».

SAMBOEREN: Kunis er sammen med skuespilleren Ashton Kutcher. Paret forlovet seg i fjor. Foto: Xposure
SAMBOEREN: Kunis er sammen med skuespilleren Ashton Kutcher. Paret forlovet seg i fjor. Foto: Xposure Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Grunnen til at det hele har funnet veien til det amerikanske rettssystemet nå, er at Kristina har flyttet til USA for å satse på sangkarrieren. Og «den umiddelbare nærheten» til sin tidligere venn skal ha ført til at de gamle følelsene har kommet tilbake.

Hendelsen skal ifølge rettspapirene ha sørget for at Kristina ble et følelsesmessig vrak, og måtte gå i terapi.

Hun søker omkring 40.000 kroner i erstatning.

Kunis har foreløpig ikke kommentert saken.

LES OGSÅ: Ashton og Mila pleiet forholdet på baseballkamp