Mila Kunis reddet mann fra døden

- Hun kom løpende til da han begynte å hoste opp blod.

REDDET ARBEIDER: Mila Kunis nølte ikke, da en arbeider kollapset foran øynene på henne i hennes hjem lørdag. Foto: Stella Pictures
REDDET ARBEIDER: Mila Kunis nølte ikke, da en arbeider kollapset foran øynene på henne i hennes hjem lørdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Friends with benefits»-stjernen Mila Kunis (28) er vant til å havne i dramatiske situasjoner foran kamera, men lørdag havnet hun i et drama om liv død i sitt eget hjem i Los Angeles.

Ifølge TMZ.com skal en mann som arbeidet på Milas hus plutselig ha falt om i anfall og kramper, noe som skal ha fått TV-stjernen til å reagere spontant.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

- Hun kom løpende til da han begynte å hoste opp blod, og fikk vennen sin til å ringe 911 (nødnummeret i USA, red.anm.), sier et øyenvitne til TMZ.com.


Da hun fikk tak i mannen, skal Mila ha snudd hodet hans til siden, mens en annen person stakk en lommebok i munnen, så ikke ulykkesofferet skulle svelge tungen sin.

Da en ambulanse kom til Mila Kunis' hjem, skal skuespilleren ha tilbudt seg å bli med til sykehuset, men fikk beskjed om at det ikke var nødvendig.

Den uheldige arbeideren skal siden ha blitt helt frisk.

Mila Kunis- som den siste tiden har blitt koblet til sin tidligere «That 70's Show»-kollega Ashton Kutcher har foreløpig ikke kommentert episoden.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ryktene om oss er absurde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer