Mila Kunis og Ashton Kutcher blir foreldre igjen

Superparet venter barn nummer to.

BABYLYKKE: Ashton Kutcher og Mila Kunis utvider familien. Foto: Afp
BABYLYKKE: Ashton Kutcher og Mila Kunis utvider familien. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Mila Kunis (32) og Ashton Kutcher (38) møttes for første gang da de spilte kjærester i det populære programmet «That '70s Show».

Den gang var Mila bare 15 år gammel, og hun har tidligere uttalt at Ashton var hennes første kyss.

Siden da har mye skjedd.

I april 2012 ble kollegaene kjærester i virkeligheten også. To år senere fridde «Two and a Half Men»-kjekkasen, og åtte måneder senere jublet de av glede da datteren Wyatt Isabelle (20 mnd) så dagens lys.

Nå er superparet gravide igjen, bekrefter Milas talsperson til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

KOLLEGAER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Her er de sammen med gjengen fra «That '70s Show» i 1998. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album
KOLLEGAER: Ashton Kutcher og Mila Kunis har kjent hverandre halve livet og var venner en årrekke før følelsene utviklet seg til kjærlighet. Her er de sammen med gjengen fra «That '70s Show» i 1998. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album Vis mer

Elsker å være foreldre

«Bad Moms»-stjernen har aldri lagt skjul på at hun har ønsket å utvide familien.

- Jeg er ikke gravid, men ja, det vil vi absolutt. Garantert! fortalte hun til Business Insider i oktober.

Ektemannen stortrives også som pappa, og har uttalt at farskjærligheten han har for datteren er ubeskrivelig.

- Du tror du vet hvor høyt du kan elske et annet menneske, men så får du barn og innser at det visste du ikke. Det er uendelig givende, delte han nylig ifølge E!News.com.

Saken fortsetter under bildet.

TRE BLIR TIL FIRE: Senere i år blir lille Wyatt storesøster. Her er familien sammen på handletur i mai. Foto: NTB Scanpix
TRE BLIR TIL FIRE: Senere i år blir lille Wyatt storesøster. Her er familien sammen på handletur i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I åtte år var Kutcher gift med Demi Moore (53), og det var etter at dette ekteskapet brast, at han forelsket seg i sin tidligere medspiller.

Mila har skrytt av at Ashton er en ansvarsfull far som vil skifte alle bleiene på datteren. Selv innrømmer hun også lett at hun elsker ansvaret som mor.

- Alt er annerledes. Bare det faktum at du er kjempe glad hvis du får seks timers søvn, til tanken om at du er ansvarlig for dette fantastiske, levende og lille pustende mennesket som du ikke kan forstå at er ditt eget, fortalte hun til Ellen DeGeneres sist måned.

LES OGSÅ: - Hvordan er sexlivet deres?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer