Mila Kunis:

Mila Kunis avslørte hemmelig «svindeljobb»

- Alle trodde sannsynligvis at du var i store økonomiske problemer.

SOLGTE ULOVLIG: I et nylig intervju avslører skuespillerstjernen Mila Kunis at hun tidligere har solgt t-skjorter ulovlig sammen med en venninne. Foto: NTB Scanpix
SOLGTE ULOVLIG: I et nylig intervju avslører skuespillerstjernen Mila Kunis at hun tidligere har solgt t-skjorter ulovlig sammen med en venninne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Den amerikanske skuespilleren Mila Kunis (34) er kanskje mest kjent fra den amerikanske tv-serien «That 70s Show», men har også gjort suksess i filmer som «Black Swan», «Friends With Benefits» og «Bad Moms».

I et intervju med Conan O’Brien i hans populære talkshow «Late Night with Conan O’Brien» tidligere denne måneden, åpnet skuespillerstjernen opp om en helt annen karriere enn sin suksessfulle skuespillerkarriere.

Til talkshowverten fortalte nemlig 34-åringen at hun sammen med en venninne solgte falske T-skjorter på slutten av 90-tallet.

Ifølge Mila var businessen kun ment å skulle hjelpe venninnen, som trengte penger raskt.

- Vi pleide å dra ned til sentrum i Los Angeles og kjøpe T-skjorter og singleter for nærmere to cent. Så kjøpte vi strykemerker og strøk på klærne, forteller skuespillerstjernen under intervjuet, ifølge Huffington Post.

På den tiden var boyband som «Backstreet Boys» og «NSYNC»svært populære, og det var dermed bilder og logoer av disse bandene som prydet de fleste av T-skjortene de laget - og som ble solgt videre til en langt dyrere pris.

Stilte opp gratis

Samtidig som Mila holdt på med den ulovlige businessen, spilte hun også inn serien «That´70s Show». Hun forteller at hun ofte ble kjent igjen på gata, også da hun solgte T-skjortene.

Saken fortsetter under:

SUKSESS: Mila Kunis gjorde suksess gjennom sin rolle i tv-programmet «That´70 Show i slutten på 90-tallet. Her sammen med sine medskuespillere. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album
SUKSESS: Mila Kunis gjorde suksess gjennom sin rolle i tv-programmet «That´70 Show i slutten på 90-tallet. Her sammen med sine medskuespillere. Foto: 20TH CENTURY FOX / Album Vis mer

Når hun forteller dette reagerer programlederen med vantro.

- Alle trodde sannsynligvis at du var i store økonomiske problemer, uttalte han.

Men ifølge Huffington Post var Mila kun en god venn som aldri tok seg betalt av venninnen.

Ble kjæreste med skuespillerkollega

Nå har imidlertid Mila gitt opp t-skjortebusinessen, og driver fullt og helt med sin skuespillerkarriere.

For tiden er hun opptatt med innspillingen av «The Spy Who Dumped Me» som har premiere neste år, mens hun vier resten av sin tid til barna Wyatt Isabelle Kutcher (3) og Dimitri Portwood Kutcher (1) som hun har sammen med skuespiller Ashton Kutcher.

Mila Kunis og Ashton Kutcher møttes for første gang da de spilte kjærester i «That '70s Show».

Den gang var Mila bare 15 år gammel, og hun har tidligere uttalt at Ashton var hennes første kyss.

Siden den gang har mye skjedd.

Saken fortsetter under:

FAMILIE: Mila Kunis og Ashton Kutcher møtte hverandre for første gang da de spilte kjærester i «That '70s Show». Nå har de sitftet en familie sammen. Foto: Afp
FAMILIE: Mila Kunis og Ashton Kutcher møtte hverandre for første gang da de spilte kjærester i «That '70s Show». Nå har de sitftet en familie sammen. Foto: Afp Vis mer

I april 2012 ble kollegaene kjærester i virkeligheten. To år senere fridde «Two and a Half Men»-kjekkasen, og åtte måneder senere jublet de av glede da datteren Wyatt så dagens lys.

I fjor avslørte superparet at de er gravide igjen, og i november i fjor kunne paret juble over å ha fått en sønn.

- Vil ikke oppdra en drittsekk

Tidligere har Mila og Ashton uttalt at de begge to elsker småbarnstilværelsen, og når det kommer til barneoppdragelse er de begge fast bestemt på å oppdra barna til å bli jordnære og skikkelig folk.

Ifølge Huffington Post er Mila og Ashton opptatt av at de ikke skal fostre opp små divaer med stjernenykker.

I et tidligere intervju på det australske radioshowet «The Kyle and Jackie O Show» fortalte Mila at dette er en innstilling hun og ektemannen har hatt lenge:

- Et samtaletema vi hadde selv før vi fikk barn var stadig: «Hvordan oppdrar man et barn til å ikke bli en drittsekk?», fortalte hun til latter fra programlederne den gang, ifølge Huffington Post.

«Black Swan»-stjernen la til at verken hun eller Ashton hadde noe luksusliv i oppveksten, og at de ikke ønsker at barna deres skal vokse opp til å bli kravstore.

- Det er så viktig, fordi vi begge kommer fra ganske beskjedne kår og var fattige i oppveksten. Vi har i høyeste grad skapt suksessen vår selv og er veldig bevisste på verdien av penger, la hun til den gang.

LES OGSÅ: Nå skjuler de ikke lenger sin kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer