Mila Kunis: - Vi vil ikke oppdra en drittsekk

Hun og Ashton Kutcher har planen klar for å hindre at datteren Wyatt Isabelle vokser opp med stjernenykker.

JORDNÆRE SUPERSTJERNER: Hollywood-paret Mila Kunis og Ashton Kutcher venter sitt andre barn sammen for tiden. Duoen har oppnådd stor suksess og materiell rikdom, men vil sørge for at barna deres ikke vokser opp til å bli bortskjemte drittsekker.  Foto: Afp
JORDNÆRE SUPERSTJERNER: Hollywood-paret Mila Kunis og Ashton Kutcher venter sitt andre barn sammen for tiden. Duoen har oppnådd stor suksess og materiell rikdom, men vil sørge for at barna deres ikke vokser opp til å bli bortskjemte drittsekker. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: For snart to år siden ble Hollywood-paret Mila Kunis (32) og Ashton Kutcher (38) foreldre for første gang.

I oktober 2014 kom datteren Wyatt Isabelle (1) til verden, og for tiden venter det berømte ekteparet sitt andre barn.

De vordende tobarnsforeldrene er kjent for å leve et tilbaketrukket og jordnært liv. Etter at de giftet seg i hemmelighet sommeren 2015, tilbragte duoen hvetebrødsdagene i Yosemite nasjonalpark.

- Kjenner verdien av penger

Og paret er så avgjort innstilt på å oppdra barna sine til å bli jordnære og skikkelige folk. Ifølge Huffington Post er Kunis og Kutcher opptatt av at de ikke skal fostre opp små divaer med stjernenykker.

I et intervju på det australske radioshowet «The Kyle and Jackie O Show» sier «Bad Moms»-aktuelle Mila Kunis at dette er en innstilling hun og ektemannen har hatt lenge:

- Et samtaletema vi hadde selv før vi fikk barn var stadig: «Hvordan oppdrar man et barn til å ikke bli en drittsekk?», forteller hun til latter fra programlederne, ifølge Huffington Post.

Saken fortsetter under bildet.

TV-STJERNER: Både Mila Kunis og Ashton Kutcher slo for alvor igjennom med TV-serien «That ´70s Show». Her er de sammen med sine tidligere TV-kolleger Wilmer Valderrama og Danny Masterson på etterfesten til Kutchers Netflix-serie «The Ranch» i L.A. i mars.  Foto: Rex Features
TV-STJERNER: Både Mila Kunis og Ashton Kutcher slo for alvor igjennom med TV-serien «That ´70s Show». Her er de sammen med sine tidligere TV-kolleger Wilmer Valderrama og Danny Masterson på etterfesten til Kutchers Netflix-serie «The Ranch» i L.A. i mars. Foto: Rex Features Vis mer

«Black Swan»-stjernen legger til at verken hun eller Ashton hadde noe luksusliv i oppveksten, og at de ikke ønsker at barna deres skal vokse opp til å bli kravstore.

- Det er så viktig, fordi vi begge kommer fra ganske beskjedne kår og var fattige i oppveksten. Vi har i høyeste grad skapt suksessen vår selv og er veldig bevisste på verdien av penger, forteller Kunis videre.

Spiste suppe av ketchup

I radiointervjuet forteller filmstjernen, som bodde i Ukrania de syv første årene av livet, at ketchup-suppe var noe hun kunne bli servert til middag som liten.

Selv om hun synes det er fantastisk at hennes egne barn vil slippe å oppleve det, vil Kunis at de skal lære å sette pris på ting.

- Vi kan se tilbake på den fattigslige barndommen vår og le litt av det i dag, men for noen og 20 år siden var det ikke morsomt i det hele tatt, understreker skuespilleren.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR MAMMA IGJEN: Mila Kunis viste babymagen på «Bad Moms»-premieren i L.A. i slutten av juli.  Foto: Rex Features
BLIR MAMMA IGJEN: Mila Kunis viste babymagen på «Bad Moms»-premieren i L.A. i slutten av juli. Foto: Rex Features Vis mer

Tidligere har Mila Kunis fortalt at hun er redd for å bruke forlovelsesringen sin fra Tiffany & Co., ettersom den er utrolig kostbar.

Så da hun og Ashton Kutcher trengte gifteringer til bryllupet sitt, valgte hun å kjøpe et par enkle og rimelige ringer på Etsy.com (nettmarked for kjøp og salg av håndlagde ting, journ.anm.).

- Min er typ én millimeter bred og i platina, mens hans er to millimeter bred og laget av gult gull. De er laget av en vidunderlig, liten gammel dame i Mellom-Amerika som ikke aner hvem hun gjorde dette for, sier Mila Kunis i radiointervjuet.

DISKRET RING: Mila Kunis har fortalt at gifteringen hennes, som hun kjøpte på nettstedet Etsy, kostet under 1000 kroner. Foto: Splash News
DISKRET RING: Mila Kunis har fortalt at gifteringen hennes, som hun kjøpte på nettstedet Etsy, kostet under 1000 kroner. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: Mener utroskap er sunt for ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer