VINNEREN: Mikkel Isak Eira gikk til topps i Farmen. Foto: Ny-Hellesund
VINNEREN: Mikkel Isak Eira gikk til topps i Farmen. Foto: Ny-HellesundVis mer

Mikkel vant Farmen

Reinsamen Mikkel vant Farmen - og stakk av med hytte, bil og ære!

SEHER.NO: Mikkel til topps!

I kveld fikk det norske folk se reinsamen Mikkel Isak Eira fra Kautokeino vinne Farmen. Han fikk med seg ei hytte til en verdi av ca 700 000 kroner og en bil verdt 360 000 kroner. Hytta skal bygges i hjembygda. Bilen får han mandag.

Det er  flere måneder siden finalen fant sted, men først denne helgen møtte «Farmen»-vinneren igjen de andre deltagerne på finalefest i hovedstaden.

- Det var de andre deltagerne som ga meg ekstrapoenget i finalen mot Astrid og som dermed sørget for at jeg vant. Men det angrer de nok veldig på nå, sa Mikkel til VG Nett før festen...

Det så lenge ut til at Farmen skulle bli damenes show i år. «Farmen»-sesongen startet nemlig med skikkelig mannefall. Den ene gutten etter den andre røk ut. Til slutt sto Mikkel igjen sammen med Astrid Mjøsund (25) og Agnethe B. Salvesen (24).

Etter først å ha seiret over Agnethe, vant Mikkel en knepen seier over Astrid i kunnskapskonkurransen. Bare ett poeng skilte de to.

Mandag satte «Farmen» sesongrekord med 795 000 seere og en markedsandel på hele 55,7 prosent. Det var nok mange som fikk med seg finalen også!