DANSEKLAR: Mikkel Gaup vil slite ut noen dansesko med erfarne Therese Cleve.
DANSEKLAR: Mikkel Gaup vil slite ut noen dansesko med erfarne Therese Cleve.Vis mer

- Mikkel Gaup vinner

Lite å tjene på å vedde på Gaup i "Skal vi danse".

SEHER.NO: Tirsdag ble alle de nye danseklare kjendisene til fjerde sesong av "Skal vi danse" presentert.

Se bilder og video fra lanseringen HER!

Og blant flotte og populære frøkner som Lene Alexandra Øien, Jenny Skavlan og Janne Formoe har bettingselskapet Betsafe kåret en ganske annerledes favoritt. Nemlig Mikkel Gaup.

Begrunnelsen er at den karakteristiske skuespilleren vil gå av med seieren takket være hans utstråling, og antatt god kordinasjon etter lang fartstid på scenen og foran kamera. Men ikke minst også på grunn av hans bakgrunn.

- Dessuten har han en stor fangruppe i samene, som pleier å støtte opp om sine yndlinger, sier oddsetter Bjarthe Westerheim i Betsafe.

Han er selv ingen same, men mener han likevel har kjennskap til dette.

- Som oddsetter så har jeg lagt merke til en tydelig tendens til at de felles støtter opp om sine egne. For eksempel i Grand Prix og Norske talenter så kom de langt i forhold til at de er en minoritet, sier han til Seher.no.

Gaup er dermed gitt lavest odds, noe som betyr at innsatsen bare firedobles om han vinner. Bak han på favorittkåringen ligger den nevnte Jenny Skavlan med fem i odds, og Lene Alexandra med seks i odds like etter.

- Vi tror jentene blir de tøffeste konkurrentene til Mikkel Gaup, sier Westerheim.

Han utelukker heller ikke at de også er sannsynlige vinnerkandidater.

- De har en fin målgruppe blant sine fans til å nå langt i en slik konkurranse og er allerede habile dansere slik vi ser det, sier oddssetteren.

Skulle det bli Gaup som vinner, så er 2008 virkelig et godt år for Gaup. Han er som kjent også aktuell med filmen "Kautokeino-opprøret". En film det var knyttet store forventninger til, som den også klarte å innfri.

Gaup har jo fått smake på suksess før, med hovedrollen i den Oscar-nominerte filmen "Veiviseren" i 1987. Altså kunne han nesten feire 20 års jubileum med en ny storfilm.
Kan han også danse seg til suksess?

Men vil du vinne de store pengene bør du heller satse på en kar, som om ikke annet i hvert fall ble en publikumsfavoritt på fotballbanen, Tore André Flo. Han er satt til hele 20 i odds.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no.

LES OGSÅ: - På et meget lavt nivå