Mikkel Gaup knust av sorg

Skuespilleren er langt nede etter å ha fått den tunge beskjeden.

MED FAREN: Mikkel Gaup stilte opp sammen med faren og datteren Maiken Madelen under Tromsø internasjonale filmfestival i 2008. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør
MED FAREN: Mikkel Gaup stilte opp sammen med faren og datteren Maiken Madelen under Tromsø internasjonale filmfestival i 2008. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Stjerneskuespiller Mikkel Gaup (44) var på ferie i Thailand da han ble overbrakt det triste budskapet om at pappa Alf K. Melhus er gått bort.

- Mikkel tar det veldig tungt. Sorgen er tøff å bære, og han ønsker ikke å snakke med noen andre enn sine nærmeste akkurat nå. Vi som står rundt ham føler med Mikkel i en sådan stund, sier agenten Martin Braathen til Seoghør.no.

Braathen forteller at den anerkjente skuespilleren og faren stod hverandre nært.

- Han betød mye for Mikkel. De hadde et varmt forhold. Mikkel er i ferd med å ta den tunge reisen tilbake til Norge nå.

For Mikkel har den siste tiden vært preget av sterke kontraster. Tapet av faren kommer nemlig under to måneder etter at 44-åringen giftet seg med sin kjære Trine Næsset i Skåbu kirke.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Vi kunne ikke fått et bedre bryllup

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer