RØK UT: Under torsdagens parseremoni var det Mikela Beckovic (t.v) som måtte forlate hotellet. Jørgen valgte nemlig å stå med Sandra.  Foto: Skjermdump fra episoden
RØK UT: Under torsdagens parseremoni var det Mikela Beckovic (t.v) som måtte forlate hotellet. Jørgen valgte nemlig å stå med Sandra. Foto: Skjermdump fra episodenVis mer

Mikela følte seg maktesløs før Paradise-exiten

- Det er sykt kjipt å ryke så nær finalen.

SEOGHØR.NO: Kun én uke før den store finalen i realityserien «Paradise Hotel» på TV3, begynner spenningen for alvor å ta seg opp. 

Denne uken har både Carl Aksen Jansen (20) og Eileen Eriksen (23) måtte pakke sakene og forlate hotellet i Mexico, men dramatikken stopper ikke der.

Under torsdagens parseremoni måtte også Mikela Beckovic (20) reise hjem, etter at Jørgen William Hagen Haug (24) valgte å stå med sin nære venninne Sandra Brataker (21).

- Det er trist. Det var sykt kjipt å ryke så nærme en finale, men jeg er kjempefornøyd med å ha kommet så langt og jeg føler ikke det er noe jeg kunne gjort annerledes, sier Mikela til Seoghør.no, og slår fast:

- Jeg har vært meg selv og gjort så godt jeg kunne, og er veldig fornøyd.

Saken fortsetter nedenfor.

TÅREVÅT AVSKJED: Mikela innrømmer at det er kjedelig å ryke så nærme finalen, og slet med å holde tårene tilbake da hun røk ut torsdag.  Foto: Skjermdump fra episoden
TÅREVÅT AVSKJED: Mikela innrømmer at det er kjedelig å ryke så nærme finalen, og slet med å holde tårene tilbake da hun røk ut torsdag. Foto: Skjermdump fra episoden Vis mer

- Det var ganske komisk

De gjenværende deltagernes følelser sto i høyspenn under torsdagens seremoni fordi trønderen Jonas Ulseth (20) også sto uten en partner.

Han og partneren Nina Martnes (25) trodde de hadde lagt en slagplan ved at Jonas skulle stille seg bak Malin Håvardsdotter Jensen (21), men hun valgte heller å stå med Øystein Myhren Storaa (21).

Bartenderen fra Stjørdalen ble imidlertid reddet på grunn av en fordel han hadde fått tidligere i uken, og fikk beholde plassen i konkurransen.

Saken fortsetter under bildet.

LETTET: 20 år gamle Jonas klarte ikke å slutte og smile da han fikk vite at han slapp å reise hjem likevel. Partneren Nina - som i dag er kjæresten hans - var også lettet.  Foto: Skjermdump fra episoden
LETTET: 20 år gamle Jonas klarte ikke å slutte og smile da han fikk vite at han slapp å reise hjem likevel. Partneren Nina - som i dag er kjæresten hans - var også lettet. Foto: Skjermdump fra episoden Vis mer

Like heldig var ikke Mikela, som for andre gang måtte reise hjem fra Mexico.

TIPS: Har du et tips til redaksjonen, kontakt Ida Nikolaisen.
TIPS: Har du et tips til redaksjonen, kontakt Ida Nikolaisen. Vis mer

- Det var kjedelig å bli sendt ut av Jørgen, som jeg ikke hadde noe forhold til. Men det går greit, jeg kom langt og er fornøyd. Jeg er glad i alle den dag i dag uansett, sier 20-åringen til Seoghør.no.

Tviholder på singelstatusen

Mikela vakte oppsikt allerede i den aller første episoden av årets sesong, da hun hoppet til køys med sin daværende partner Øystein. Duoen har ikke angret på sengekosen etter de kom tilbake til Norge. 

Mikela har også innrømmet at interessen fra det motsatte kjønn har vært stor etter hun ble et kjent TV-fjes, men at hun ikke har en mann i livet sitt. 

- Jeg er så singel som jeg kan få blitt, og trives best med det. Det er veldig mange flere gutter som prøver seg nå bare fordi de tror det er kult å bli sammen med folk som er kjente, det er veldig mange desperate gutter der ute, har hun fortalt.

Se video fra premierefesten i mars her:

«Paradise Hotel» sendes kl 22.30 mandag til torsdag på TV3.

LES OGSÅ: Slik ser ikke «Paradise»-Jonas ut lenger