Mike tok Brad på fersken med ekskona

- Det så ut som om han var klar for den siste hvile, sier Mike Tyson.

UBLIDT MØTE: Fra 1988 til 1989 var Mike Tyson gift med Robin Givens. Før skilsmissen var gjennomført delte Givens en het natt med Brad Pitt.
UBLIDT MØTE: Fra 1988 til 1989 var Mike Tyson gift med Robin Givens. Før skilsmissen var gjennomført delte Givens en het natt med Brad Pitt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På slutten av 80-tallet var den tidligere verdensmesteren i boksing Mike Tyson (46) gift med skuespilleren Robin Givens (48).

Ekteskapet tok slutt etter bare ett år, men da da paret var midt oppi skilsmisseprosessen dukket Tyson en morgen uanmeldt opp på utsiden av huset til Robin. Det var en av de første gangene «Iron-Mike» traff filmstjernen Brad Pitt. Det skriver den tidligere bokseren i boken «Undisputed truth» ifølge RadarOnline.com.

- «Dude, ikke slå meg!» Man må ha vært der for å forså ansiktsuttrykke hans. Det så ut som om han var klar for den siste hvile, skriver Tyson om møte med skuespilleren.

BOKSELEGENDE:  Mike Tyson var tidligere en av verdens beste boksere. Her har Tyson slått ut danske Brian Nielsen i 2001.  Foto: All Over Press
BOKSELEGENDE: Mike Tyson var tidligere en av verdens beste boksere. Her har Tyson slått ut danske Brian Nielsen i 2001. Foto: All Over Press Vis mer

Dette var derimot ikke den første gangen muskelbunten skulle støtte på Brad Pitt ved ekskona og sin daværende elskers hus. Til Conan O’Brien fortalte Tyson tidligere i år hvordan Brad forvandlet seg «fra en hingst til en våt nuddel» da bokseren fant Givens og Pitt sammen.

- Jeg gikk bort til bilen min og så dukker hun opp med den stilige Brad Pitt. Jeg tenkte for meg selv at: «Nå får jeg ikke noe i kveld», sa Tyson ifølge RadarOnline.com.

Det skal likevel ikke være noe vondt blod mellom de to i dag.

Tyson bokset i sin tid 58 proffkamper og vant 44 av dem på knockout. I 2006 la han opp boksekarrieren.

Mens Mike har vært gift tre ganger og har åtte barn med flere forskjellige kvinner, skal Brad snart gifte seg med Angelina Jolie (37) som han har seks barn med.

LES OGSÅ:  Tyson tråkket i salaten - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer