Midtlivskrise?

Wyclef Jean poserte halvnaken på motorsykkel.

STOLT: Wyclef Jean liker tydeligvis ikke å bli eldre og la ut dette lettkledde bilde på Twitter for å bevise at han fortsatt er ungdommelig. Boksershortsen matchet motorsykkelen perfekt! Foto: Wyclef Jean/Twitter
STOLT: Wyclef Jean liker tydeligvis ikke å bli eldre og la ut dette lettkledde bilde på Twitter for å bevise at han fortsatt er ungdommelig. Boksershortsen matchet motorsykkelen perfekt! Foto: Wyclef Jean/Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Onsdag fylte rapperen Wyclef Jean 43 år og feiret med å legge ut et frekt bilde av seg selv på Twitter.

Den amerikanske artisten synes tydeligvis at han holder seg godt og følte kanskje at han måtte bevise det for fansen. 

Jean la ut et bilde av seg selv kun iført en boksershorts mens han poserer på en motorsykkel av merket Ducati. Det ser også ut til at bursdagsbarnet har smurt inn kroppen med olje før bildet ble tatt.

- I dag er jeg 43 år gammel! Jeg ser ut og føler meg som 26! Du kan ikke holde en god mann nede. Hold på smilet når de vil at du skal være sur, skriver stjernen. 

Den tidligere Fugees-vokalisten fikk god respons fra flere av sine 3 millioner følgere som skrøt av hans flotte fysikk, og han la ut flere av kommentarene på sin egen profil. 

Kanskje går Wyclef gjennom en midtlivskrise? Nylig ga han ut boken «Purpose» om sitt eget liv, der han blant annet skriver om affærer med flere ulike kvinner. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Får ikke bli president på Haiti   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer