Midtlivskrisa har vart i 20 år

- Jeg synes det er veldig vanskelig å ikke være 19...

SAVNER UNGDOMSTIDEN: Den britiske skuespilleren legger ikke skjul på at han savner å være 19 år. Foto: All Over Press
SAVNER UNGDOMSTIDEN: Den britiske skuespilleren legger ikke skjul på at han savner å være 19 år. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den britiske skuespilleren Colin Firth (49) er for tiden aktuell i filmen "A Single Man", hvor han spiller den homofile professoren George Falconer som leter etter meningen med livet.

Og Firth innrømmer at han lett kan kjenne seg igjen i rollefiguren sin.

- Jeg kjenner meg igjen i Georges midtlivskrise, ettersom min har pågått siden jeg var rundt 30. Jeg har vært i min i minst 20 år. Jeg tror at så lenge man er midt i livet, vil krisen også være der. Jeg synes det er veldig vanskelig å ikke være 19. Jeg savner den tiden, forteller han åpenhjertig til FemaleFirst.

49-åringen har sønnene Luca (8) og Matteo (6) sammen med kona Livia, samt en 19 år gammel sønn fra et tidligere forhold. Ifølge Femalefirst hevder han at det er først når man får barn at voksenlivet starter for alvor.

- Jeg tror at det er først når man blir foreldre at man innser at man må bli voksen. Man kan ikke fortsette å være et barn da. Det er barnas tur til det, forklarer han.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: "Mamma Mia" uten ABBA?