Petter Pilgaard:

Midt i vannlekkasje-kaos

Bidrar etter den omfattende vannlekkasjen på Frogner i Oslo.

HJELPER TIL: Petter Pilgaard hjelper til med vannlekkasjen i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB
HJELPER TIL: Petter Pilgaard hjelper til med vannlekkasjen i Oslo. Foto: Heiko Junge / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag kveld meldes det om en større vannlekkasje på Vestkanttorget på Frogner i Oslo. Det skriver politiet på Twitter.

Lekkasjen beskrives som «omfattende».

- Det framstår som en omfattende lekkasje og det vil ta noe tid å få kontroll på denne. Vann- og avløpsetaten, brannvesenet og politiet er på stedet. Gatene inn mot Tidemannsgate er sperret, skriver politiet.

Bilder fra stedet viser til dels store vannmasser renne nedover gatene.

- Status nå er at det fortsatt flommer vann. Det er en betydelig vannlekkasje som følge av et brudd på en vannledning, skriver vaktkommandør Glenn Gulbrandsen i brannvesenet til Se og Hør.

Hjelper til

Petter Pilgaard (42) bor i området og bestemte seg ifølge TV 2 for å sprette opp da han fikk en melding om at det var oversvømmelse i gata hans.

- Jeg gikk i arbeidsbilen og hentet en kost. Så har vi egentlig saumfart gatene her. Det er viktig å hjelpe til når det er noe som skjer, sier han til TV 2.

Pilgaard har brukt kost for å koste vekk blader og løv som sperrer for at vannet renner ned i avløpet.

- Det har vært ekstreme mengder. Jeg er ikke så god på å beregne, men det er ganske mye. Det er trist at det forsvinner så mye vann, men sånt skjer jo dessverre, sier han til TV 2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer