REPORTER: Liv Grete Poiree intervjuet blant annet alpinesset Aksel Lund Svindal på idrettsgallaen på Hamar. Foto: Stella
REPORTER: Liv Grete Poiree intervjuet blant annet alpinesset Aksel Lund Svindal på idrettsgallaen på Hamar. Foto: StellaVis mer

Midt i TV-blinken

- Dette var utrolig gøy, jublet Liv Grete Poiree etter programlederjobben på idrettsgallaen.

SEHER.NO: Etter å ha loset TV-showet fra Hamar OL-amfi vel i havn sammen med Dan Børge Akerø, var den tidligere skiskytter-fronningen et eneste stort smil.

- Jeg var nervøs før sendingen startet, men det gikk bra. Jeg skal nok sende en tape til Rafael, sa Liv Grete -som kom til gallaen i en elegant sølvgrå kjole - til Seher.no.

Liv Gretes franske ektemann - som ikke var til stede på Hamar, får dermed likevel sjansen til å se konas fulltreffere, som blant annet bestod av å intervjue idrettskjendisene på den røde løperen.

Han kan også glede seg over at Liv Grete får masse skryt av Dan Børge Akerø - som har ledet idrettsgallaen en rekke ganger.

- Hun har nok flere tips å gi meg om skiskyting enn jeg har å gi henne om TV. Alt gikk uten problemer, sa han til Seher.no etter sending.

LES OGSÅ: Prisdryss til Lund Svindal