- Midjen min har forsvunnet

Gravide Keira Knightley måtte tenke i nye baner på den røde løperen.

BLIR FORELDRE: Skuespiller Keira Knightley og ektemannen James Righton kan i år ønske deres første barn velkommen til verden. Her fra SAG Awards sist helg. Foto: Stella Pictures
BLIR FORELDRE: Skuespiller Keira Knightley og ektemannen James Righton kan i år ønske deres første barn velkommen til verden. Her fra SAG Awards sist helg. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske skuespilleren Keira Knightley (29) har aldri lagt skjul på at hun har fått mange kommentarer som omhandler vekten, og har flere ganger fått høre at hun ser anorektisk ut.

Under SAG Awards sist helg poserte den Oscar-nominerte skuespilleren på rød løper, side om side med ektemannen James Righton (31) - og strålte i en dyplilla, løstsittende kjole fra den kanadisk-tyrkiske designeren Erdem.

På rød løper fortalte hun til pressen, ifølge DailyMail, at hun bevisst har valgt å ikke bruke tettsittende klesplagg under graviditeten:

- Det er mange som velger å bruke tettsittende antrekk, men det ønsker ikke jeg. Midjen min har forsvunnet, så jeg kan ikke gå med trange plagg, hevder den vordende moren.

Kast terning på kjendiskjolene fra SAG Awards:

[views:embed:node_embed:block:77078]

Keira Knightley har gjort stor suksess med sin rolle i den norsk-regisserte storfilmen «The Imitation Game». Hun er i år Oscar-nominert i kategorien «Beste kvinnelige birolle» for sin tolkning av forloveden til den genierklærte vitenskapsmannen Alan Turing, som fant løsningen på Hitler-Tysklands Enigma-krypteringer under annen verdenskrig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer