MEKTIGE SØSTRE: Celina Midelfart og søsteren Hermine her i forbindelse med en butikkåpning i 2009.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
MEKTIGE SØSTRE: Celina Midelfart og søsteren Hermine her i forbindelse med en butikkåpning i 2009. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

Midelfart selger huset

Celina Midelfarts søster Hermine krever 35 millioner for huset sitt.

SEOGHØR.NO:  Celina Midelfarts (40) mer ukjente søster Hermine Midelfart (43) kjøpte tidligere i sommer en ny villa sammen med sin ektemann Petter Malling (41). Den betalte de rundt 70 millioner kroner for. 

Nå har paret lagt ut sitt forrige hjem for salg. Villaen ligger i Voksenkollen, som er samme område som den de nylig kjøpte, og har en prisantydning på 35 millioner kroner ifølge annonsen i Dagens Næringsliv.

Se og Hør har vært i snakk med megler Michelle Krefting som ikke ønsker å kommentere saken utover det som står i annonsen.

I annonsen kan vi derimot lese at det er en «unik eiendom med stor herskapelig villa i naturskjønne og meget sjenerte omgivelser ved markagrensen».

Tomten er på 3,7 mål og huset skal være nyoppusset i 2004.

Villaen har fire bad, og et 6 x 8 meter stort badebasseng. Eiendommen har også en frittliggende garasje med plass til fem biler.

Etter det Se og Hør kjenner til ønsket ikke Hermine og ektemannen noe oppmerksomhet rundt salget. Derfor har de til nå valgt å ikke legge den ut for salg på Finn.no.

LES OGSÅ: De er Norges rikeste kvinner