Mickey Rourke sov i skapet

Stengte seg inne i fem måneder da alt raknet...

OMGITT AV VENNER: Mickey Rourke sammen med kjæresten Kiera (til venstre), Nello Balan og den koreanske jazzsangeren Oh Ji Yeon på restauranten Nello. Men da han traff bunnen var det ingen som var der for Rourke.  Foto: All Over Press
OMGITT AV VENNER: Mickey Rourke sammen med kjæresten Kiera (til venstre), Nello Balan og den koreanske jazzsangeren Oh Ji Yeon på restauranten Nello. Men da han traff bunnen var det ingen som var der for Rourke. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: - Jeg tror ikke jeg forlot huset på fire-fem måneder, og jeg satt i et skap og sov i skapet av en eller annen grunn, og jeg hadde det ikke bra med meg selv, sier Mickey Rourke i et intervju med Barbara Walters.

Da The Wrestler-skuespilleren traff bunnen etter at kona Carre Otis (40) forlot ham.

- Jeg var selvutslettende og alt raknet for rundt 14 år siden. Kona hadde dratt, karrieren var over, det var ikke mye penger igjen. Hundene mine var der når ingen andre var det, sier Rourke i intervjuet.

- Jeg hadde det ikke godt verken i hodet eller hjertet, og jeg tror at når kona dro raste alt sammen og jeg ville ikke være her.

Men han benekter at han ønsket å ta sitt eget liv.

- Det er alltid en enkel vei ut av ting. Jeg har alltid visst det. Jeg ville ikke være her, men jeg ville ikke drepe meg selv. Jeg ville bare trykke på en knapp og forsvinne, sier Rourke.

Men han innrømmer at hundene, som han også takket i talen da han vant Golden Globe, Reddet han fra å gjøre noe dumt.

- Jeg så på hunden min Lowjack og han laget en lyd, han hørtes nesten ut som et menneske. Jeg har ikke barn, og hundene ble nesten alt for meg. Hunden så på meg som om han sa: "hvem skal ta seg av meg", sier Rourke.

Da han mottok sin Golden Globe sa Rourke:

- Og jeg vil takke alle hundene mine både de som er her og de som er borte, for når man er alene er hunden alt man har. De betydde alt i verden for meg.

Dermed er nok Rourke i sorg om dagen. Nylig gikk døde nemlig hunden Loki Rourke.

LES OGSÅ: Se, her snubler han på prisutdelingen