TOPLØS: Georgia Jagger kaster toppen for tredje gang i en reklamekampanje for Hudson Jeans. Foto: Stella Pictures
TOPLØS: Georgia Jagger kaster toppen for tredje gang i en reklamekampanje for Hudson Jeans. Foto: Stella Pictures Vis mer

Mick Jaggers datter kaster klærne igjen

Rockedatteren kaster toppen - for tredje gang...

SEHER.NO:  Da Georgia May Jagger (18) kastet overdelen i en fotoshoot for Hudson Jeans i 2009 - noe som var hennes første store modelljobb, ble ikke far Mick Jagger (67) akkurat glad.

- Ingen far liker å se at datteren sin viser bryster i offentligheten, og Mick er intet unntak, sier en venn av rockelegenden til Daily Mail den gang.

Og nå har rockedatteren kastet klærne for Hudson Jeans igjen. Nok en gang poserer hun kun iført en jeans og ingenting annet. Dette er Georgias tredje reklamekampanje for jeansmerket.

- Hun prøver ikke en gang, hun er bare så kul. Hun har en viss «je ne sais quoi», sier Ben Taverniti, kreativ direktør hos Hudson Jeans til The Sun.

Georgia fylte 18 i januar, og blir mer og mer populær i modellverdenen, og ettersom datteren nå er myndig er det dessverre ikke så mye «Rolling Stones»-legenden skal ha sagt, skriver The Sun.

Hun ble tidligere i år kåret til «Årets Modell», under The British Fashion Awards. Hun er kosmetikkmerket Rimmels ansikt utad, og hun har også dukket opp i kampanjer for Chanel og Versace.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Hva vil pappa si til dette?