Mick Jagger er blitt oldefar

Assisi Jagger har gått gravid samtidig som moren. Nå har hun født en liten jente.

MOR, BESTEMOR OG OLDEFAR: Assisi Jagger (t.v.) er blitt mamma. Det betyr at Jade, som også er gravid, er blitt bestemor. Mick Jagger er blitt oldefar. Foto: All Over Press
MOR, BESTEMOR OG OLDEFAR: Assisi Jagger (t.v.) er blitt mamma. Det betyr at Jade, som også er gravid, er blitt bestemor. Mick Jagger er blitt oldefar. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
MISTET KJÆRESTEN: Jaggers kjæreste, L'Wren Scott, ble tidligere i år funnet død. Foto: insight media/All Over Press
MISTET KJÆRESTEN: Jaggers kjæreste, L'Wren Scott, ble tidligere i år funnet død. Foto: insight media/All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: I februar kom nyheten om at rockestjernen Mick Jaggers datter, Jade Jagger (42), skulle bli mor og bestemor samtidig.

Hun gikk nemlig gravid samtidig som datteren Assisi (21) ventet barn.

Nå skriver det britiske nettstedet HELLO! at Assisi Jagger har født en jente. Det er hennes første barn sammen med kjæresten Alex Key.

Det betyr at Rolling Stones-stjernen Mick er blitt oldefar i en alder av 70.

- Kvinnene i vår familie har en tendens til å få barn i ung alder, det ligger i genene. Jeg vokste opp ganske fort, og ville ikke ha vurdert å få barn hvis jeg gjorde det samme som vennene mine. Jeg drikker ikke, jeg røyker ikke, og jeg har slått meg til ro, sier hun ifølge nettstedet.

Assisis mor Jade må vente litt til før det er hennes tur til å bli mamma på ny. Hun har termin i juni.

Det er imidlertid liten sjanse for at Assisis datter kommer til å kalle Mick for oldefar.

- Selv kaller jeg ham Mick. Jeg ville ikke kalt ham for bestefar, sier hun.


Mick Jagger har nylig vært gjennom en svært tung tid. I mars ble rockerens kjæreste, L'Wren Scott funnet død i sin leilighet i New York.

Ifølge lokalpolitiet skal 49-åringen ha begått selvmord. Hun ble funnet av assistenten sin. L'Wren Scott ble kjæreste med Jagger i 2001, da de to møttes under en fotoshoot.

Rolling Stones-stjernen har ikke vist seg offentlig etter dødsfallet. Nyheten om familieforøkelsen er et lyspunkt i den vanskelige hverdagen.

LES OGSÅ: Blir både mor og bestemor

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer