MAKTSYK OG JÅLETE: Ifølge Keith Richards er kompisen og bandkollega Mick Jagger både maktsyk og jålete.  Foto: All Over Press
MAKTSYK OG JÅLETE: Ifølge Keith Richards er kompisen og bandkollega Mick Jagger både maktsyk og jålete. Foto: All Over PressVis mer

- Mick er maktsyk og jålete

Keith Richards langer ut mot bandkollega Mick Jagger.

SEHER.NO: Rolling Stones-stjernen Keith Richards (67) langet nylig ut mot bandkollega Sir Mick Jagger (64) i et intervju med britiske Uncut Magazine.

Blant ordene Richards brukte for å beskrive kollegaen var "maktsyk" og "jålete", melder CBS.

Gitaristen avslører også at han ser på Jagger som litt av en "galing" og at grunnen til at det legendariske rockebandet har klart å holde på så lenge er nettopp fordi Jagger er så "drevet", så sterkt motivert.

Derfor pleier Richards, samt gitarist Ronnie Wood (60) og trommeslager Charlie Watts (66), å la Jagger få "gjøre som han vil".

- Mick er maktsyk, og det er ingenting vi kan gjøre med det. Jeg vil ikke gjøre noe med det. La han gjøre som han vil. Det har uansett ikke noe å si hva vi gjør. Han er også litt forfengelig kan man si. Men vi vil jo ha en forfengelig fyr der oppe, ikke sant? I mellomtiden kan bandet jobbe. Forfengelighet skaper ikke et band, men et band kan skape forfengelighet, sa Richards.

Og dersom Mick Jagger kan kalles gal, så må man hvertfall kunne si at Keith Richards er det samme.

I fjor vår innrømmet nemlig rockestjernen at han har sniffet sin fars aske.

- Det rareste jeg noen gang har prøvd å sniffe? Min far. Jeg sniffet min far. Han var kremert, og jeg kunne ikke motstå fristelsen å blande han opp i litt kokain da jeg skulle dra en linje. Min far ville ikke ha brydd seg. Han ga blaffen. Det funket ganske bra, og jeg lever jo fremdeles, uttalte Richards i et intervju med NME.

LES OGSÅ: - Damene drømmer om Mick og Simon