VISTE ARMENE: Michelle Obama ankom Nobel-banketten i en vakker kjole. Foto: AP
VISTE ARMENE: Michelle Obama ankom Nobel-banketten i en vakker kjole. Foto: APVis mer

Michelle skuffet ikke mote-fansen

Her er bildene fra folkefesten og banketten for fiffen...

SEHER.NO: USAs førstedame Michelle Obama (45) har fått mye skryt for sine veltrente armer i tiden etter at hun flyttet inn i det hvite hus.

Etter at president Barack (48) og Michelle hadde vinket til fakkeltoget utenfor Grand Hotel i Oslo, var det torsdag kveld klart for bankett på Grand Hotell.

Og Michelle skuffet ikke de moteinteresserte. Hun ankom banketten i en stilfull gråblå kjole, der hun viste fram sine veltrente armer til fotografene.

Armene har blitt førstedamens varemerke, og Michelle har tidligere sagt at hun heller viser armene sine enn utringning.

- Jeg liker armøvelser fordi det du kan se resultatene, sa hun tidligere til Prevention ifølge People, og innrømmet at hun gjerne står opp klokken 04.30 for å trene.

Banketten startet klokken 19, og blant gjestene var selvsagt kong Harald, dronning Sonja, kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit.

Utenfor Grand Hotel var det torsdag kveld møtt frem et stort folkehav for å få et glimt av den amerikanske presidenten. Foran hotellet var det et fakkeltog som møtte de celebre gjestene.

Også Will Smith (41) og hans kone Jada Pinkett (38) var tilstede på banketten. Til Seher.no hevdet de at de synes Norge er et vakkert land.

- Det er vakkert. Veldig vakkert, men jeg trodde det skulle være kaldt, sa han tidligere torsdag.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg trodde det skulle være kaldt

BANKETT-KLARE: Kronprinsesse Mette-Marit og kronprins Haakon. Foto: AP
HILSTE: Barack Obama brukte mye av tiden ved Nobel-banketten til å hilse på folk. Foto: AP
IN VINDUET: Flere stortingspolitikere stilte seg opp i vinduet på Stortinget for å se på folkemengden, selv om de hadde blitt frarådet å gjøre akkurat det. Foto: Per Ervland / Seher.no
VINKET TIL FOLKET: Michelle og Barack Obama. Foto: Per Ervland / Seher.no
FAKKELTOGET: Slik så fakkeltoget som gikk foran Grand ut. Foto: Per Ervland / Seher.no
ANKOMMER BANKETTEN: Michelle Obama liker å vise frem armene sine. Her ankommer hun Nobel-banketten med Barack Obama. I bakgrunnen er kong Harald og Torbjørn Jagland. Foto: AP
FAKKELTOGET: Her på Youngstorget begynte fakkeltoget. Foto: Per Ervland / Seher.no