KJÆRESTER? Det har vært mye oppmerksomhet rundt det påståtte forholdet mellom Michelle og Kristianna.  Foto: All Over Press
KJÆRESTER? Det har vært mye oppmerksomhet rundt det påståtte forholdet mellom Michelle og Kristianna. Foto: All Over PressVis mer

Michelle raser i bloggen

Alle trodde at røffe Rodriguez var ute av skapet. Den gang ei.

- Jeg har aldri sagt at jeg er lesbisk!


SEHER.NO: På Michelle Rodriguez (28) hjemmeside kan man lese om stjernens egen oppfatning av å være på forsiden av Curve.


- Når det gjeldere rykter om at jeg har kommet ut av skapet, har Curve tatt beslutningen om å gjøre det for meg, på grunnlag av deres egen mistanke, skriver hun. 


Den frekke 28-åringen har ingenting imot sin store lesbiske fanskare og sier hun setter pris på all positiv oppmerksomhet hun får.


Hun er likevel negativ til å bli satt i bås.


- Å legge ord i munnen på folk og putte de i bås, det påvirker de uten tvil, spesielt i denne bransjen. Jeg vet ikke hva som var tanken bak coveret på Curve, jeg ante ikke noe om det.


- Jeg visste ikke at de skulle bruke et bilde av meg for å selge blader, skriver 28-åringen.


Den tidligere Lost-skuespillerens legning har vært et hett tema i lengere tid, og hun har blant annet blitt koblet til Kristianna Loken (27).


- Hvis jeg ønsket at folk skulle vite hva jeg gjør med underlivet mitt, hadde jeg gitt ut en sexvideo for lenge siden...

- ...Så det finnes altså en video? spør en forvirret fan seg på Celebrity Smack.

 

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.