KJÆRESTER? Det har vært mye oppmerksomhet rundt det påståtte forholdet mellom Michelle og Kristianna.  Foto: All Over Press
KJÆRESTER? Det har vært mye oppmerksomhet rundt det påståtte forholdet mellom Michelle og Kristianna. Foto: All Over PressVis mer

Michelle raser i bloggen

Alle trodde at røffe Rodriguez var ute av skapet. Den gang ei.

- Jeg har aldri sagt at jeg er lesbisk!


SEHER.NO: På Michelle Rodriguez (28) hjemmeside kan man lese om stjernens egen oppfatning av å være på forsiden av Curve.


- Når det gjeldere rykter om at jeg har kommet ut av skapet, har Curve tatt beslutningen om å gjøre det for meg, på grunnlag av deres egen mistanke, skriver hun. 


Den frekke 28-åringen har ingenting imot sin store lesbiske fanskare og sier hun setter pris på all positiv oppmerksomhet hun får.


Hun er likevel negativ til å bli satt i bås.


- Å legge ord i munnen på folk og putte de i bås, det påvirker de uten tvil, spesielt i denne bransjen. Jeg vet ikke hva som var tanken bak coveret på Curve, jeg ante ikke noe om det.


- Jeg visste ikke at de skulle bruke et bilde av meg for å selge blader, skriver 28-åringen.


Den tidligere Lost-skuespillerens legning har vært et hett tema i lengere tid, og hun har blant annet blitt koblet til Kristianna Loken (27).


- Hvis jeg ønsket at folk skulle vite hva jeg gjør med underlivet mitt, hadde jeg gitt ut en sexvideo for lenge siden...

- ...Så det finnes altså en video? spør en forvirret fan seg på Celebrity Smack.