Michelle Obama slo seg løs med Corden

- Det er hun som bør bli den neste presidenten, skryter fansen etter «Carpool Karaoke»-stuntet. Se video!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Michelle Obama (52) er inne i sine siste måneder som presidentfrue, ettersom ektemannen Barack Obama (54) avslutter sin åtteårige periode som USAs president til høsten.

Og den populære presidentfruen vet å utnytte de gjenværende månedene i Det hvite hus.

Onsdag kveld denne uken fikk TV-seerne se Michelle Obama rocke løs i «Carpool Karaoke»-innslaget til den britiske talkshowverten James Corden (37).

Ifølge The Hollywood Reporter klemte hun til med hitlåter av både Stevie Wonder (66) og Beyoncé Knowles (34), i tillegg til låta «This Is for My Girls» - en sang som skal fremme utdanning for jenter over hele verden.

- Jeg tror jeg kan hver eneste Stevie-sang i verden, røper Michelle Obama i innslaget.

Saken fortsetter nedenfor.

Stevie Wonder var for øvrig selv gjest i «Carpool Karaoke» i fjor. Da rørte han programlederen til tårer ved å synge «I Just Called to Say I Love You» over telefonen til Cordens kjæreste.

Under bilturen med Michelle Obama lurer «The Late Late Show with James Corden»-verten på når presidentfruen fikk rocke løs i en bil forrige gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer