Michelle Obama slo seg løs med Corden

- Det er hun som bør bli den neste presidenten, skryter fansen etter «Carpool Karaoke»-stuntet. Se video!

SEOGHØR.NO: Michelle Obama (52) er inne i sine siste måneder som presidentfrue, ettersom ektemannen Barack Obama (54) avslutter sin åtteårige periode som USAs president til høsten.

Og den populære presidentfruen vet å utnytte de gjenværende månedene i Det hvite hus.

Onsdag kveld denne uken fikk TV-seerne se Michelle Obama rocke løs i «Carpool Karaoke»-innslaget til den britiske talkshowverten James Corden (37).

Ifølge The Hollywood Reporter klemte hun til med hitlåter av både Stevie Wonder (66) og Beyoncé Knowles (34), i tillegg til låta «This Is for My Girls» - en sang som skal fremme utdanning for jenter over hele verden.

- Jeg tror jeg kan hver eneste Stevie-sang i verden, røper Michelle Obama i innslaget.

Saken fortsetter nedenfor.

Stevie Wonder var for øvrig selv gjest i «Carpool Karaoke» i fjor. Da rørte han programlederen til tårer ved å synge «I Just Called to Say I Love You» over telefonen til Cordens kjæreste.

Under bilturen med Michelle Obama lurer «The Late Late Show with James Corden»-verten på når presidentfruen fikk rocke løs i en bil forrige gang.

- Jeg har bare gjort det én gang tidligere i løpet av de siste syv og et halvt årene, da jeg øvelseskjørte med datteren min. Så dette er en godbit! sier førstedamen begeistret.

Saken fortsetter under bildet.

STØTTE FRA STEVIE: Stevie Wonder stod på talerstolen under et valgmøte i Los Angeles sammen med Michelle Obama (t.v) i februar 2008, den gang Barack Obama stod midt oppi nominasjonsvalgene.  Foto: AFP
STØTTE FRA STEVIE: Stevie Wonder stod på talerstolen under et valgmøte i Los Angeles sammen med Michelle Obama (t.v) i februar 2008, den gang Barack Obama stod midt oppi nominasjonsvalgene. Foto: AFP Vis mer

- Kan lage mitt eget ostesmørbrød

I løpet av bilturen snakker duoen også om hva Michelle Obama kommer til å savne mest med å bo i Det hvite hus. 52-åringen trekker frem staben som jobber der, fremfor den glamorøse livsstilen:

- Dette er mennesker du ser hver dag, som hjelper deg og elsker deg. Og man kjenner deres familier... Man forlater folk man ser hver eneste dag, det kommer til å bli vanskelig, sier hun.

- Du kommer ikke til å savne å ha roomservice døgnet rundt? At du kan ringe ned klokka tre om natta og si «jeg vil ha et ostesmørbrød og en milkshake»? undrer Corden spøkefullt.

Presidentfruen innrømmer lattermildt at «det er fint», men at hun setter noe annet høyere enn muligheten for roomservice 24 timer i døgnet.

- Men friheten vi får i stedet for privilegiene og luksusen... Du vet, syv og et halv år er nok luksusliv. Jeg kan lage mitt eget ostesmørbrød. Jeg kan lage et sabla godt ostesmørbrød, fastslår Michelle Obama.

Saken fortsetter under bildet.

LUKSUSLIV: De siste årene har Michelle og Barack Obama levd et luksuriøst, men strengt sikkerhetskontrollert liv. Her er de avbildet med Norges statsminister Erna Solberg og hennes ektemann Sindre Finnes under et besøk i Det hvite hus i mai.  Foto: DPA
LUKSUSLIV: De siste årene har Michelle og Barack Obama levd et luksuriøst, men strengt sikkerhetskontrollert liv. Her er de avbildet med Norges statsminister Erna Solberg og hennes ektemann Sindre Finnes under et besøk i Det hvite hus i mai. Foto: DPA Vis mer

- Michelle for president

Mens Corden og Obama kjører rundt og rundt på eiendommen til Det hvite hus, får de også overraskende selskap av R&B-stjernen Missy Elliott (45).

Før den tid imponerer imidlertid presidentfruen ved å synge av full hals til Beyoncés hitlåt «Single Ladies». Hun og James Corden har synkronisert håndbevegelsene til sangen, og fremfører den med stor innlevelse.

Saken fortsetter under bildet.

NÆRT FORHOLD: Da Barack og Michelle Obama hadde kveldens første dans på Neighborhood Inaugural Ball i Washington D.C. 20. januar 2009, var det Beyoncé (ytterst t.v) som sang. Barack Obama ble innsatt som president tidligere samme dag. Foto: REUTERS
NÆRT FORHOLD: Da Barack og Michelle Obama hadde kveldens første dans på Neighborhood Inaugural Ball i Washington D.C. 20. januar 2009, var det Beyoncé (ytterst t.v) som sang. Barack Obama ble innsatt som president tidligere samme dag. Foto: REUTERS Vis mer

Missy Elliott stemmer i på «This Is for My Girls», før alle tre rapper med skikkelig attitude til Missys hitlåt «Get Your Freak On» - med tilhørende moves.

Videoen av Michelle Obama er i skrivende stund sett over 123.000 ganger på YouTube, etter at den ble publisert der onsdag 20. juli.

En rekke fans har lagt igjen kommentarer under videoen, og mange skryter av førstedamens innsats i bilen til Corden.

- Det er Michelle som burde bli president, er det en bruker som mener.

- Den kuleste førstedamen NOENSINNE, er det en annen som skriver.

- For en inspirerende kvinne! fastslår en annen bruker.

HAR MØTTES FØR: Michelle Obama og Missy Elliott (t.h) deltok i samme panel under SXSW-festivalen i Austin, Texas i midten av mars. Foto: Rex Features
HAR MØTTES FØR: Michelle Obama og Missy Elliott (t.h) deltok i samme panel under SXSW-festivalen i Austin, Texas i midten av mars. Foto: Rex Features Vis mer

LES OGSÅ: Viste frem forlovelsesringen