«Michelle har svær rumpe»

Derfor stemmer Snoop Dogg på Barack Obama.

DUELL: Hvem som blir USAs 45.president gjenstår å se. Svaret får vi 6. november. Foto: UPI
DUELL: Hvem som blir USAs 45.president gjenstår å se. Svaret får vi 6. november. Foto: UPI Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: På andre siden av dammen forbereder millioner av amerikanere seg til å gå til valgurnene 6. november, for å bestemme hvem som blir USAs 45.president.

Valget det står mellom er nåværende president Barack Obama (51) og den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney (65).

Fredag tvitret hip hop-kongen Snoop Dogg (40) et bilde av en håndskreven liste, der argumentene for å stemme demokratisk troner øverst.

På den ene siden står det «hvorfor jeg stemmer imot Mitt Romney», mens det på den andre siden står «hvorfor jeg stemmer for Obama».

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

Og den verdensberømte artistens argumenter, som originalt stammer fra @DragonflyJonez, er alt annet enn politisk korrekte:

«Jeg stemmer imot Mitt Romey fordi han ser ut som en hvit «nigga», han ser ut som en person som sier «nigger» hele tiden, han avbryter andre og snakker over dem som om han føler seg bedre enn dem, og han minner meg om alle mine tidligere sjefer som jeg hatet».

«Jeg stemmer på Obama fordi han ser ut som en mørkhudet «nigga», han er dødskul, Michelle har en svær rumpe, han er bestevenn med Jay-Z og han har gitt Beyoncé en klem for så å sniffe nakken hennes».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Snoop Dogg skifter navn til Snoop Lion 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer