Michaels kvinner i sjokk

Foruten familien, betydde tre kvinner spesielt mye i Michael Jacksons liv.

KNUST: Elizabeth Taylor er for nedbrutt til å snakke om tapet av sin venn Michael Jackson. Her er de to fotografert sammen på Jacksons i New York i forbindelse med Liza Minellis bryllup. Foto: AP
KNUST: Elizabeth Taylor er for nedbrutt til å snakke om tapet av sin venn Michael Jackson. Her er de to fotografert sammen på Jacksons i New York i forbindelse med Liza Minellis bryllup. Foto: AP Vis mer
Se bilder fra Michael Jacksons eventyrlige liv nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag døde popkongen Michael Jackson av hjertestans, bare 50 år gammel.

LES: Norske musikk-kjendiser: - Vi får aldri se et slikt talent igjen

LES OGSÅ: Amerikanske stjerne-kolleger sørger og tenker på barna

Foruten moren Katherine, datteren Paris - og hennes og søsknenes mor, Debbie Rowe - har tre kvinner betydd spesielt mye i Michael Jacksons liv.

Den eldste er 77 år og deler Michaels opplevelse av hvor barndomsfrarøvende det kan være å bli stjerne for tidlig i livet.

Elizabeth Taylor sier, gjennom sin talsperson, fredag at hun er "for nedbrutt" til å si noe om sin  nære venns plutselige bortgang fredag.

Popkongens først kone, Lisa Marie Prestley, er bare litt mer meddelsom fredag. 
- Jeg er sjokkert og trist, sier The King of Rock, Elvis Presleys datter ifølge The New Current.

Den tredje kvinnen i Michael Jacksons liv har ennå ikke sagt noe om trageidien som rammet popmusikken torsdag.

Diana Ross (64) er kvinnen Michael skal ha elsket siden de spilte sammen i musikalen "Trollmannen fra Oz" i 1977. Hun er kvinnen Michael skal ha blitt så såret over at giftet seg med norske Arne Næss at han skrev "Dirty Diana " til henne i 1987. Hun er kvinnen mange har spekulert i er malen for Michael Jacklsons mange ansiktsoperasjoner.

Det er ventet at både Elizabeth Taylor og Diana Ross vil komme med med offisielle uttalelsere om sin gamle venns bortgang i løpet av dagen fredag eller lørdag.

Se bilder fra Michaels eventyrlige liv her

TAUS: Diana Ross har foreløpig ikke kommet med noen uttalelse etter Michael Jacksons bortgang. Foto: Scanpix