- Michaels kreft gjorde meg til et vrak

Catherine Zeta-Jones gikk i bakken, da hun ble vitne til ektemannens tøffe kamp.

TUNG KAMP: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, har lenge kjempet en kamp mot Michaels kreftsykdom. Nå åpner de seg igjen om den tøffe tiden. Foto: Stella Pictures
TUNG KAMP: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones, har lenge kjempet en kamp mot Michaels kreftsykdom. Nå åpner de seg igjen om den tøffe tiden. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Det berømte skuespillerparet Michael Douglas (69) og Catherine Zeta-Jones (44) åpnet seg søndag om Michaels kreftsykdom, foran 3000 leger på en verdenskongress i New York.

Catherine Zeta-Johnes beskrev ektemannens sykdom som «en av sine livs tøffeste perioder», ifølge Daily Mail

Med Michaels kamp mot kreften, separasjon og sin egen bipolare lidelse, ble hun «et følelsesmessig vrak».

- Jeg er veldig glad for at jeg er her med mannen min. Jeg mener det bokstavlig talt. Men helt ærlig, så var jeg virkelig et følelsesmessig vrak da det holdt på som verst. Jeg er gift med en mann som kjempet med alt han hadde for å vinne kampen, sa hun.

Michael fortalte han at han fikk feil diagnose hele tre ganger, før det i 2010 ble klart at det var kreft i halsen. Han evnet også å slå an en spøk, skriver DailyMail.

- Vanligvis når jeg står på en scene som dette, så mottar jeg en slags pris, men alt jeg trengte å gjøre nå var å ha kreft. Men så lenge ingen ber mer ta meg på tærne og hoste nå, så blir alt bra, spøkte skuespilleren.

FRISK: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones på en prisutdeling på Lincoln Center.  Foto: LFI/Photoshot
FRISK: Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones på en prisutdeling på Lincoln Center. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

Catherine Zeta-Jones (44) og Michael ble nylig sammen igjen etter en midlertidig separasjon i fjor. Paret skal ha hatt problemer på grunn av Michaels kamp mot kreften, men også grunnet Catherines bipolare lidelse.

I 2011 ble Catherine nemlig innlagt på en behandlingsklinikk i Connecticut etter en serie med dype depresjoner. 

- Jeg takler det så godt jeg kan. Vi kan ikke hoppe fra hustakene og skrike om det og være et offer.Vi har alle våre problemer her i livet og jeg er veldig glad for at jeg har gode venner og støttespillere. Det er alt jeg kan be om, sa hun da

Paret har barna Dylan (13) og Carys (10) sammen, og giftet seg i år 2000.